Ma éjjel -24 fok várható. :( Már most is -15 van.
Printable View
Ma éjjel -24 fok várható. :( Már most is -15 van.
Nálunk már hellyel-közzel pluszba lendül át. Esetleg néha éjszaka lemegy egy kicsivel nulla alá.
+ 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják!).
+ 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fûtést (persze, ha van nekik).
+ 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtõl. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek.
+ 5°C Leheletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot.
+/- 0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sûrûbb lesz.
- 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot.
- 15°C A norvégek elõveszik a pulóverüket.
- 18°C Az oroszok a szezon végén utoljára utaznak a dácsára.
- 20°C Az amerikai autók nem indulnak el.
- 25°C A német autókat nem lehet indítani.
- 35°C A japán autókat nem lehet elindítani.
- 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot.
- 42°C Európában már nem mûködik a közlekedés. Az oroszok a fagylaltot az utcán eszik.
- 45°C Vannak még görögök?
- 50°C Kamcsatkán a fürdõszobák kis ablakát fürdéskor bezárják.
- 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak.
- 70°C A pokol is befagyott.
- 75°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldrõl. Az oroszok felveszik a füles sapkájukat.
- 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyûjüket még a vodka pohárba öntésekor sem.
- 114°C A vodka megfagy. Az oroszok totál pipák.
Forrás: http://napivicc.com/vicces-igazsagok...#ixzz2ubeP2Kwc
:D
Nyári napok Kanadában
http://i.imgur.com/QWMNVb9.jpg
Sok topikba beleférne, mert hatással van rájuk...
http://sg.hu/cikkek/103701/mar-nem-m...s-felmelegedes
Már nem megállítható a globális felmelegedés
Feleslegesek a kvóták, mivel a CO2-kibocsátás teljes leállítása sem fordítaná vissza a felmelegedést.
Brit és amerikai kutatók egy közös tanulmányban szögezik le, hogy gyakorlatilag felesleges megalkotni a környezetvédõ csoportok és a diplomaták egy része által sürgetett új szén-dioxid kibocsátási kvótákat, ugyanis az emisszió teljes, azonnali leállítása sem tudná mérsékelni a beindult folyamatokat.
...
A kutatók kiemelik, hogy a felmelegedés valóban az emberi tevékenység eredménye, ebben az ennek következtében megugró CO2-kibocsátás játssza a fõszerepet, a folyamatot azonban abban az esetben sem tudnánk visszafordítani, amennyiben azonnal, teljes körûen megszüntetnénk a káros gázok kibocsátását.
Akkor kezdhetünk ilyen irányba is erõsíteni (gondolkodni jobban). Fontos pontok: vízlelõ helyek, termõföld, hidegebb régiók (erdõs völgyes, forrásos helyek elõnyben)
Még mindig ez a téma tudóséknál hogy felmelegedés van? Közben Az utóbbi 10 év leghidegebb nyarán vagyunk túl és a leghidegebb tele még tart? Hiánycikk lett a só, nem lehet kapni, mert a boltok a szokásos enyhe telekre készültek, aztán most meg olyan hideg, hosszú tél van amilyen már nagyon sok éve nem volt és hiába sóznák a járdákat, mert nincs mivel. :hogymi: Nálunk volt 2 kis zsákkal, besóztam, de nem ért semmit, mert -15 fokban nem nagyon akart olvadni még sóval se.
Jól megkaptuk megint. Hóvihar, estére -18 fok, köd, jég. Az autók kereke elforog, az iskolák bezártak. Tavaszi idõjárás.
itt szintén :) Te melyik államban élsz?
Az egyik északiban. :)
A beígért -18-ból -22 lett. :( Megint befagytak az ablakok.
Én meg múlt héten kitettem a citromfáimat most is 17 fok van szép napsütéses idõ , de tavaly ilyen körülmények voltak ott ahol dolgoztam :) Érdekes az idõjárás az tuti...
Csatolmány 1994
Jó kis kellemes, Április közeli idõjárás. -5 fok kora délután. :duhos:
Vidd vissza a citromfákat, hó esett a megyében! :)
5 centi hó esett a Kõszegi-hegységben
Itt is jön a tél. Szerda hajnalra -15-öt mondott a tévé. :hogymi: Hó is lesz.
Költözz délebbre :)
Nagyon mennék, de pénz nélkül esélytelen. :(
Olyan hóvihar van itt, hogy 30 méterre is alig lehet ellátni.
Most meg nincs felhõ az égen és erõsen süt a nap. Még ilyen hülye idõjárást. 10 perc hófúvás, 10 perc tiszta ég, napsütéssel. :rolleyes:
Ha kinezel ezt latod napok ota, pollen szennyezes 10/10, szaharai homok, latotav 20m. Ma sem megyek galambozni... Csatolmány 2218
londonercsecse:
Te albionból irsz ? :eek:
nem nem tudtam :) :thumbup
Te nagyon eszakon lakhatsz...
Kicsoda? :)
Á, annyira azért nem. Nagyon északon az alaszkaiak élnek, meg a kanadaiak. :haha: Én kb Magyarországgal vagyok egy vonalban. (Pont ezért nem értem ezt a télen-nyáron fagyos hideget.)
Tegnap Ohio Columbus 15 fok, napsütés kellemes idõ, ma reggel Buffalo -5 és hófúvás Canadába meg pluszba nem akar menni a hõmérõ, és április van.
Igen, nagyon lassan, ideér a tavasz. Jövõ csütörtökre 18 fokot ígérnek! :) Az éjszakai fagyok is lassan, de megszûnnek. Örülök is neki nagyon. :thumbup
Amikor Szudánban voltam, ott földi bolhák ellen kutyára való rovarriasztó nyakörvet használtunk mindkét bokánkon. Nekem bejött.
Keddre 2 fokot jósolnak nappalra. És havat. :duhos:
Csak az utóbbi 2 évben. Azelõtt normális teleink és nyaraink voltak. Most valamiért megbolondult az idõjárás.
Nálunk tél nem volt. Viszont hatalmas a hõingadozás, ezt már én is nehezen viselem. Pillanatok alatt 10-20 fokos különbségek. Nem is beszélve arról, hogy télen a hó felolvad a pluszban, minden megszívja magát hólével, utána hirtelen -20 és máris minden betonozott rész kezd szétfagyni. Idén újra kell vakolnom és szigetelnem a pince lejárómat, dobja le a vakolatot, több helyen megrepedt.:cry:
Fixa ideámmá kezd válni, hogy ez az idõjárás manipulálásának eredménye. Valamelyik újságban olvastam, hogy Kína bevallotta, hogy egy díszszemle kedvéért mûhold segítségével az esõbõl napsütést csinált. A Föld egy olyan rendszer, ahol minden összefügg mindennel. Ha valahol jó idõt csinálnak, akkor valahol rossz lesz. Pont akkor volt az USA-ban valami kegyetlen tornádós idõszak.
Megjött a tél. Jó sok hó esett. :duhos: Nap közben -4 fok.
Nem. Ráadásul már az sem biztosíték. Mikor nyáron Alaszkában 22 fok volt, akkor Kaliforniában 15 fok. Voltak olyan napok. És ez már a második év, hogy ilyen az idõjárás, hogy nem akar meleg lenni.
Én is épp a vasárnapi 28 /Dél Ontario/ fok után gondoltam kirakom az egyik takarót a kocsiból mégis csak április van, de kedd reggel meg wisconsinban mínuszra és hóesésre ébredtem. Azt hiszem mard még egy darabig a takaró.
Jön megint az éjszakai fagy. -4 -5 fok. Reggelente 4 fok körül, délután 12-14. Mindjárt május van, de a fák még mindig nem virágoznak. Lassan már 4 hete késik a tavasz. Tavaly 6 hetet késett.
A föld egyik felén siet a tavasz a másikon késik :)