Amikor a masik csaj meglatta, hogy olben hozzak a Beth-et, s rajott, hogy mi a helyzet, na az szarul esett. Az arca az utolso jelenetben....
Printable View
Amikor a masik csaj meglatta, hogy olben hozzak a Beth-et, s rajott, hogy mi a helyzet, na az szarul esett. Az arca az utolso jelenetben....
Én nem értettem, mert eddig úgy tûnt hogy nem is izgatta hogy hol lehetett a testvére. Úgy tûnt hogy már nem is élt, a fórumokon is mindenütt azt írták hogy megették a Terminus-iak. Beth-et már mindenki eltemette gondolatban, ezért volt meglepetés mindenkinek hogy mégis élt. Úgyhogy furának találtam hogy Maggie annyira nem aggódott miatta. A valóságban szerintem gyászolta volna, mert nagyjából semmi esély nem volt arra hogy élve elõkerül még valaha.
Daryl motorja egy Triumph volt
A feltámasztás mindig elég húzós egy sorozatban. Erre még emlékszünk?
https://www.youtube.com/watch?v=nCEjeTb1rrs
:haha:
Az igaz, hogy õ vagy 1 év után tért vissza. Leforgattak vagy 50 részt, aztán lezárták annyival, hogy az csak egy álom volt.
Egy teljes topicot neki? :D Szerintem csak írja ide mindenki.
TE KIT TÁMASZTANÁL FEL A WALKING DEAD ELHUNYT KARAKTEREI KÖZÜL?
Itt az én válaszom: T-Dog! :D
Tetszett hogy sose akart belemenni a drámába, csak úgy csinálgatta a dolgait, néha hozzászólt valami okosat.
Nem emlékszem, de mint ha a hulláját se találták volna meg, csak valami rá emlékeztetõ dolgot? Ha jól emlékszem és tényleg így volt, akkor esetleg visszajöhetne és mondhatná hogy fejbe vágta valami és kitámolygott a börtönbõl, aztán sokáig azt se tudta hogy hol volt.
Beth apját nehéz lenne a fejlevágás után visszahozni. Hacsak nem úgy, hogy felébredne Rick a rendõrségen egy sezlonyon, besétálna a zuhanyzóba és ott tusolna Shane és kiderülne hogy Rick az egészet csak álmodta.
:haha:
Shane&Merle a 2ledjobb és igen még T-Dog is jó volt. Viszont ez nem a barátok közt meg a dallas hogy karakterek támadjanak fel.
Igazatok van, jobban belegondolva én is Merle-t sajnáltam eddig a legjobban. A végére látszott hogy átállt hozzájuk és segíteni akart a csapatnak.