A Cinie hatékony fejfájásra, kifejezetten migrénre van. De az vényköteles. Szintén nagyon hatékony, erõs fájdalomcsillapító a Flector, ami szintén vényköteles.
Printable View
A Cinie hatékony fejfájásra, kifejezetten migrénre van. De az vényköteles. Szintén nagyon hatékony, erõs fájdalomcsillapító a Flector, ami szintén vényköteles.
Csatolmány 8885Csatolmány 8885
Ebbõl a ridol beszedhetõ?
Ja, meg még a Shakti balzsam is elég jó tud lenni.
"A Shakti balzsam reumás izületek bedörzsölése, izomfájdalom, meghûlés, fejfájás esetén alkalmazható. Több, mint 50%-ban tartalmaz eukaliptusz-, borsmenta-, szegfûszeg-, levendula- illóolajokat, valamint methil szalicilátot, kámfort és mentolt sárga méhviaszban és pálmazsírban oldva."
Több helyen kapható, én a Krisna-völgy webshopban találtam meg, aztán onnan szoktam rendelni.
Sajnos nem tudok róla semmit. Ezt találtam, a Weborvoson egy nõ kérdezett róla a dokitól. Ezt a választ kapta:
"Tisztelt Hölgyem!
Az évek során kiderült, hogy aki rendszeresen és folyamatosan szedte a Ridolt, annak májkárosodása alakult ki, és ezért vonták ki a forgalomból. Az, hogy a menstruáció idején szedte, biztosan nem okozott Önnél károsodást. Azt tudnám javasolni, hogy menstruáció idején szedjen nem steroid gyulladásgátlókat, a hatásuk sokkal jobb, mint Ridolé. Ehhez a csoporthoz tartoznak: Mesulid, Apranax, Rantudil, Naprosyn, Nidol. Jó hatással van az Algoflex is, amely recept nélkül is kapható."
Köszönöm a javaslatokat. Azért jöhet még :)
Dinitrogén-oxid használható lenne óvatosan házilag is pl. foghúzáskor, sebvarráskor, törés/ficam helyrerakásakor? Rákerestem, inkább csak élvezetbõl használják, "prepper célra" sehol sem olvastam. Az legalább még hozzáférhetõ (talán azért nem lesz olyan helyzet hogy ezt otthon kell megoldani, de jobb felkészülni...). Gondolom hatásosabb lenne mint a pálinka belsõleg.
a cataflam a legerosebb amit en tudok, bel irta az algopirint, nekem a cataflam erosebben hat, de ez megint szemelyes.
otthon nem tudom ez, hogy mukdik de itt az uk-ba irnak fel eros nyugtato/ fajdalom csillapito hatasu dolgokat stresszre is. nemreg volt egy kis munkahelyi kifulladasom es elegge ki voltam feszulve, sterssz. haziorvos irt fel citaroplam nevu cuccot, enyhe kedely javito, nyugtato fajdalom csillapito. na az olyan durvan kiutott mint meg semmi azelott.
Szia,
50% N20, 50% 02 "egyszeruen" hasznalhato, mas keverekek sokkal nehezebben, ezert nem javaslom hogy mast hasznalj.
Lasd: 8. oldal, de az elso 4 oldalt is olvasd el, abban is sok hasznos dolog van, a 9 oldal pedig az algopyrinrol szol, csak nem latszik rajta. :-)
Bel
Szia Laci!
A citalopram hivatalosan a depresszió, a pánikbetegség és különbözõ szorongásos zavarok kezelésére való. Én akut fájdalom csillapítására nem javaslom. (Bár vannak olyan antidepresszánsok, amik az idegkárosodással járó, ún. neuropathiás fájdalom esetén hatékonyak - ilyen jellegû fájdalom lehet pl. cukorbetegségnél.) A cataflam hatóanyaga a diclofenac, ezt többféle kiszerelésben lehet vény nélkül is kapni, a lényeg az, hogy a napi 150 mg összdózist nem ajánlott túllépni.