Én egy Shimano agydinamós elsõkerékkel ellátott biciklit tervezek venni.
Nem kedvelem a lemerülõ akkumulátorokat és a dörzshajtásos dinamót.
Printable View
Teljesen reális döntés, helyben simán elég elközlekedni vele. Érdemes fixen csavarral rögzíteni a kereket mert ugye ez már "érték" a fémkeresõ-kereskedõknek így ha gyors záras hamar "eltûnik" a parkoló bringáról. Sajnos ezek között is vannak akik kiszúrják a tuti cuccot és mint tudjuk ami könnyen elvihetõ az sokáig nem marad egy helyben :cry:
Nem tervezem közterületen hagyni az új biciklit még 1 percre sem.
Arra ott van a jelenlegi közel 20 éves német biciklim.
Itt-ott rozsdásodik, acélfelni van rajta, meg ragasztó szalagozva a lámpa, de célra megfelel. A 3 sebességes agyváltó a legnagyobb érték rajta. :)
Nitenumen Ne-01 ez a Nitecore MH20 klónja majdnem egy az egyben, most akciós, még 19 darab van belõle és 20 dodó az ára. Itt egy összehasonlító teszt az eredetivel.
Ennyiért ez igen jó vétel, nekem most sajnos ez is kimarad pedig tetszik, jó kialakítású darab, mondjuk 70$ az eredetiért én nem adnák ki az is biztos, azt meghagyom a gazdagok mókájának :cool:
Most éppen 96 órás akciót tartanak a GearBestnél.
Vannak jó ajánlatok, nézegessétek végig õket de én ezeket emelném ki amik tényleg nagyon jó vételnek számítanak:
UKing ZQ elemlámpa. Ez egy tipikus mindenes, 2$-ért ajándék áron van, érdemes betárazni belõle nem egy és nem is két darabot. Sajnos az SK68 már nem jellemzõ ezen a jó áron de ez is megfelelõ alternatíva. Tipikus otthoni lámpa lakáson belülre, szerelgetéshez. És ez nem egy értékes darab, nem kell félteni, vigyázni rá. Idõsebbeknek is nagyszerû "ajándék", az én szüleim és nagyszülõk is oda-vissza vannak ezért, hogy mennyire jó fénye van, kapott is ilyet már mindenki akinek nem SK68-at adtam. Egy ceruzaelemmel (AA) mûködik. Egy módja van, ki-be kapcsolható, nincs az idegesítõ villogás és módmemória hiány sem. Szimpla-egyszerû, jó prepper cucc. Ja és ahogy tapasztalom tartós is, fõleg árához mérten.
Másik jó vétel a nagy kapacitású és elég kedvelt panasonic 18650B védett akku. 17$ négy darab, az jó ár érte. Ekkora kapacitást közelítõ áron sem lehet venni védett normális cellában.
Az utolsó értelmes ajánlat szerintem az xtar MC1 okos töltõ. Egyszerû mint egy faék de sokkal jobb mint egy ilyen árú piacos töltõ ami csak tolja az áramot az akkuba. USB-be kell dugni, jó kis prepper cucc, a led míg piros addig tölt, ha zöldre vált akkor fel van töltve a cella. Ennyi, mindenféle Li-Ion akkut feltölt, kis helyet foglal, könnyû.
A teljes akció listáját ITT találjátok, a többi cuccot nem nevezném kiemelkedõ ajánlatnak de ezt a hármat érdemes most megfontolni a készletek erejéig.
UKing ZQ elemlámpa a db aa elemmel mekkora lumenre képes ?
Ezt a lumenes dolgot sose nézd, nem az mondja meg, hogy mit írnak rá, hogy egy lámpa jó vagy sem.
Általában hazudnak a kínaiak, azon kívül ez egy labormérés eredménye minden esetben. Elmondani szavakkal nem lehet a különbséget két azonos lumenszámú lámpa közötti különbségrõl.
Amit ajánlottam lámpát az egy sima elemlámpa. Egyszerû szerkezet, amilyen egyszerû olyan hasznos. Tegyél belõle egyet a kocsiba (oda 3 módos sk68-at vegyél, ha kell adok linekt, ott hasznos lehet a villogás is vész esetén), egyet a konyhába a fiókba, egyet a hálóba, adj egyet a gyereknek is. Ez sokkal több fényt ad mint egy régi izzós klasszikus elemlámpa, mondjuk ami ment a lapos elemrõl. Pont arra jó, hogy ha valahová fény kell akkor legyen egy belõle kéznél. Igazából amíg nem adtam a családban mindenkinek addig mindenféle sok ledes emos meg hasonló lámpákat vettek 1-2e Ft-ért mert az volt a boltban. Aztán adtam egy rokonomnak sk68-at, azt látta a másik, neki is kellett, aztán adtam ebbõl is ismerõsnek, akkor az õ ismerõseinek is kellett ebbõl mert ez milyen jó, milyen jó fénye van. A 90 éves dédi mama is ilyet használ, mert ezt neki is könnyû kezelni mert csak ki és bekapcsol és jó fénye van. Ha erõsebb lámpa kell akkor convoy S2+-t vegyél, adok hozzá kupont amivel lemegy 12$ alá az ára, ha messzire kell világítani vegyél egy convoy C8-ast szintén hasonló áron, ahhoz nincs kuponom de kérek. Ezek jó ár/érték arányú cuccok. Ha csak az kell, hogy nagyon jó legyen arra is szívesen írok példát de akkor már az árak hamar elszállnak. Pl. nagyon jó lámpákat gyárt az olight de sajnos nem a magyar fizukhoz vannak árazva. A fenix annál is jobb de az még nyugaton is felsõ kategória. A gerarbesten mint írtam fentebb bármire tudok kérni kedvezményt, írd meg mit néztél ki, max lebeszéllek róla ha vacak vagy van jobb azonos áron.
Convoy lámpákba nyugodtan gondolkodhatsz, tényleg jó, és aránylag minõségi cuccok. Szerintem!