Én ma sétáltam egyet ide a szomszédba:
Csatolmány 1948
Nem túl nagy készülõdés, de jól esett a hosszú tél után.
Printable View
Én ma sétáltam egyet ide a szomszédba:
Csatolmány 1948
Nem túl nagy készülõdés, de jól esett a hosszú tél után.
Na kicsit próbáltam kreatívkodni, íme az eredmény:
Csatolmány 1946Csatolmány 1947
Kipróbálni még nem tudtam, meg a videókban mintha ki lenne vágva körben a teteje, nem elég ha kilyukasztgatom?
Mértanilag nem szabályos, csak úgy hasra fúrtam rá párat...
az alját kell kifurkálni amibe belevan ütve a szám, :) legalábbis én úgy tudom
porbálgattam a menedék építést a nem rég vásárolt rip stop ponchoval nem lett tökéletes de majd még gyakorlom.
Csatolmány 1950
Csatolmány 1951
Pont én is a menedéképítés gyakorlásáért indultam neki a természetnek vasárnap..Mikor felértem a hegyre vidáman konstatáltam, hogy a ponyva a kocsi csomagtartójában maradt:cool:
Visszamenni már nem volt kedvem, mert nagyon jó kis helyet találtam...
Csatolmány 1956Csatolmány 1957Csatolmány 1958Csatolmány 1959Csatolmány 1960Csatolmány 1961Csatolmány 1962Csatolmány 1963
Gondoltam ha már itt vagyok tesztelem a csapkodót és szabadban még nem próbált gázégõt a primus palackkal.
Csatolmány 1964Csatolmány 1965Csatolmány 1966
Ütõfás hasogatást próbáltam, meg vágtam egy pofás 5 centis kis vándor botot..szószerint 1 csapásra
Csatolmány 1967
Aztán csináltam egy rovancsot...csak a kedvetekért:thumbup
Csatolmány 1968
Késõbb nekiálltam a fõzõcskének..ujjabb baki..chillis bab helyett a normál vörösbabra markoltam rá a készletbõl. Bizar kinézete ellenére nagyon finom lett a végeredmény:D
Csatolmány 1969Csatolmány 1970Csatolmány 1971Csatolmány 1972Csatolmány 1973Csatolmány 1974Csatolmány 1975Csatolmány 1976Csatolmány 1977
Kis tûzgyújtáspróba volt még aztán go home..vagyis went
Csatolmány 1978Csatolmány 1979
kövel és acéllemezzel probáltam szikrát csiholni..hát van még mit tanulnom :D
A heten szabin vagyok, kerti munkak, feszerepites (segitseggel), horgaszat, megyek loni, meg azon agyalok hogy vegyek-e Coleman kemping fozot, viharlampat, hasonlokat.
szenesített rongy készitése :D
londonercsecse
viharlámpát mindenképpen :thumbup ( én is bûszkélkedtehet egyel )
Amúgy függõágyon gondolkozik valaki?
Nekem valahogy "nemgyerebe" a földön alvás, annak ellenére, hogy az az ésszerû, ha szeretnék a tûznél melegedni