Hm... Akkor lehet valami nem sikerült küldésnél. Megpróbáltam még egyszer. Ha működik működik, ha nem akkor majd jövő karácsonykor megpróbálom újra. :)
Printable View
Én sem. Viszont azért érdemes lenne kideríteni az okát, nehogy egy fontosabb értesítés küldésekor is cserbenhagyjon...
Kétszer próbáltam, másodszorra duplán megnéztem hogy nehogy csak teszt-ben küldjem el, hanem élesben menjen. De úgy néz ki hogy hiába, mert a szerver nem küldte tovább valamiért.
Esetleg meg kéne kérni a szerver gazdiját, hogy nézzen utána a hibának. Csak ez nem működik vagy teljesen halott a levelezés?
Nem tudom, az biztos hogy nem ment át, úgy emlékszem hogy már tavaly sem. A Contact-on keresztül email küldés az elvileg működik. Legalábbis tavaly működött.
In 2023, your website attracted 6,431 visits
March was your most successful month with 732 visits
Most of your website traffic came from
Hungary (82%)
United States (6%)
Canada (4%)
22.-én az oldal szerverén dolgoznak majd, úgyhogy itt-ott számítani lehet majd 10-20 perces kimaradásra.
"We will perform scheduled server maintenance, and your website(s) may experience service interruptions for up to 20 minutes within the time window specified below:
Start Date: 2024-01-22 11:00 UTC
End Date: 2024-01-22 13:00 UTC"
Hm... a botok tömegével jönnek, most is 1000 van itt vendégként. Belépni nem tudnak, de ennyi bot már lehet hogy lassítja a fórum működését. Gondolom kicsit nem ártana visszaszorítani őket egy kicsit...
Úgy tűnik itt a vége.
"Here’s a friendly reminder that your Single Web Hosting for magyarprepperforum.us will renew automatically. You will be charged 71.88 USD (plus tax) on November 13, 2025."
72 dollár + adók. Az kb 100 dollár... :cry:
Nemár, kár lenne :hogymi: Próbáltad mobilizálni a tagokat, küldtél körlevelet erről?