"A Convoy S3-as lámpát egy sima S2-el használtam legtöbbet. A kerékpárkormányon figyelt az S3-as, mivel elég jól terített, az S2-es pedig a kerékpársisakra erõsítve arra világított, amerre néztem. Az S2-nek hosszabb a reflekrorja, ezért messzebbre világított. Az S2+-nak változott a vetítési képe és teljesen megegyezik az S3-al, mivel ugyanaz a driver, led és refi (igen, ebben rövidebb) van bennük. Ezzel az S2+ elvesztette az elõd, az S2-es thrower jellegét. Az S3 annyiban különbözik, hogy a lámpatest fejrésze egy darabból van esztergálva, míg az S2+ esetében be kell csavarozni a fejrészbe a hõelvezetõ részt. Így az S3-nak kissé jobb a hõelvezetése. Az új verziójú C8-ra hasonlít."
Talán ez az idézet segít választani. A rozsdamentes acél bezel mindenképp pozitívum, arról ugye nem kopik az eloxálás ha leteszed a lámpát.
@ Túlélõ:
Ha rám hallgatsz azokat a lámpákat gyorsan eladod míg mûködnek, ha lehet csak másik államba, mert hamar visszahordják õket. 100 éve lehet kapni ezeket a "3W police" lámpákat valami irtó gyenge minõségû a led bennük, nekem 4db volt, kettõt eladtam, kettõ megmaradt. Az egyik egy hét után "égett ki" a másik meg kb. 1 üzemórát ment legjobb esetben is, az is kialudt örökre. Ha olcsó és használható lámpa kell csak az SK68-ast vedd és áruld. Célszerû egy módosat venni, mert módmemória nincs bennük. Ezeket ha eladod elégedett lesz a vevõ is, mert tényleg jó lámpák. Esetleg az uking van még picit olcsóbban a fém színû, legalább nem kopik le az elox róla :)