Beleolvastam az Index kapcsolódó cikkébe: https://index.hu/kulfold/2019/07/30/...enorzes_hatar/
Egyszerûen nem hiszem le, hogy a baloldal még az ilyen védhetetlen esetekben is védeni próbálja a multikultit. A cikkben van egy "Több eset is felháborodást keltett" címû bekezdés. Itt azzal kezd, hogy "Németországban jelentõsen csökkent a bûnözés, de a lakosság biztonságérzete romlott." Aztán felsorolnak néhány szélsõjobbos támadást eritriai ápoló, balodali politikusok ellen, illetve mecsetek ellen fenyegetést. Azt sugallva, hogy a németek nem a migránsok által elkövetett bûncselekmények miatt izgulnak, hanem a "nácik" miatt. Azt hinné az ember, hogy a baloldal azért ír ilyen felháborító cikkeket, hogy direkt elveszítsék az összes választást a következõ száz évben, de amikor beleolvastam hozzászólásokba (a FB-on) csak néztem, hogy mennyi hülye van. jönnek a szokásos libi mantrák:
"az elkövetõ keresztény volt"
"idegbeteg szegény"
"itthon nem kell vonat alá lökni senkit, mert magától aláugrik" (mert ilyen szar a magyarok helyzete?)
"a múltkor egy magyar apa erõszakolta meg a lányát, azt rendben van, ugye?" (a qrva anyát az ilyen kommentelõnek)
"a múltkor láttam, hogy egy idõs ember összeesik a megállóban, de a fehér keresztény magyarok meg se mozdultak, bezzeg két fekete fiú az utca másik oldaláról szaladt át segíteni" (mese habbal)
Na, rendesen felb*sztam magam korán reggel. Meg is érdemlem, amiért az indexet, meg a FB-ot olvasom :duhos: