Tetszik az új sorozat. Az elsõ két részben jól mutatja be az összeomlás lefolyását és dinamikáját.
Az egész nagyon életszagú, persze leszámítva a zombikat!
Printable View
Tetszik az új sorozat. Az elsõ két részben jól mutatja be az összeomlás lefolyását és dinamikáját.
Az egész nagyon életszagú, persze leszámítva a zombikat!
Ma jön az új rész! :)
Az nekem se tetszett. Azt se tudtam mikor-mi történik. Az elsõ 5 percben meg beletekertem hogy megnézzem hogy szándékosan fekete-fehér-e a kép, vagy csak rossz a videófájl.
Volt benne akció, meg beszélgetés, meg minden, csak az nem értem hogy hogy lehet hogy még a zombikban is több élet van mint a szereplõkben. :eek: Tiszta alvajáró mindegyik. Értem én hogy fáradtak, meg fásultak, de ezt nézni is rossz. A karakterek kezdenek mind ugyanolyanok lenni. Nincs energia bennük, mindegyik szomorú, depressziós, a végletekig pesszimista, vagy mérges, vagy a megbolondulás határán vannak. :hogymi:
itt tudod megnézni magyarul.:http://mozicsillag.cc/sorozat/fear-t...-online/1-evad
De máshol is fent van.
Morgan a fekete fickó kezd idegesíteni. Megtámadják a bázisukat, a fosztogatók késsel aprítják a lakókat, õ meg ahelyett hogy védekezne, moralizálni kezd és Carol-t oktatja arról hogy nem jó valakit lelõni önvédelembõl. Az elõzõ részben meg Rick-et traktálta ilyesmivel. Meg futni hagyja azokat akik rátámadtak a közösségükre. Ismeri õket, de akkor is. Döntse el hogy kihez tartozik, meg mit moralizál. A végítélet napján ahol az erõsebb marad életben és a csapat csak saját magára számíthat, akkor jön elõ a papolós szöveggel? Akkor amikor már a gyáva valódi pap is készen áll az erõszakkal szembeni védekezésre? :hogymi:
A mostani részeket tekintve ha 2 embert választhatnátok egy saját csapatnak, akkor ki lenne az a kettõ?
Nálam Carol és Rosita. Carol egyértelmû hogy miért, Rosita meg csak csendben csinálgatja amit kell, de nem siránkozik, nem drámázik.
Spoiler! Glenn beadta a kulcsot?