Csatolmány 2112
szárított gomba készítés:thumbup
Printable View
Csatolmány 2112
szárított gomba készítés:thumbup
londonercsecse
felvágtam a gombát, nem fõztem meg most meg szárad:thumbup
Ma este volt egy QSO-m, ( ami inkább DX volt, míg le nem szúrtam google maps-on) A.L.ias fórum társsal.
Jó volt, na......
-
a Kia Dél-Koreai autógyár, semmi köze kínához. Egyébként az elmúlt 5-7 évben a Kia és a Hyundai is nagyon sokat fejlõdött minõségben, tartósságban, gyártástechnológiában és összeszerelési minõségben. A kínai utók ettõl még fényévekre vannak, és nem is igazán törekszenek, leszámítva egy-két márkát, tekintve, hogy nem is nagyon akarnak más piacokon helytállni, elég nagy nekik kína.
Ettõl függetlenül továbbra is tele van, másolt, kínai biliacél szarokkal a piac, pont késbõl én kétszer is meggondolnám, hogy kínait vegyek-e. Tudom, tudom, ott a sanremu. A nagy gyárak is gyártatnak kínában, csak ott van is minõségellenõrzés meg elvárások és a komoly cégek vitték a technológiát is. Ennek ellenére a kínai gyártású termékeik alá vannak árazva, mert nem kérhetik el érte azt amit egy USA, svéd, stb készítményért. Természetesen nyugodtan vásároljál kínait, nincs azzal semmi baj, használd õket egészséggel.
Engem viszont nem fogsz meggyõzni arról, hogy pl. egy kés, a fél világon átutaztatva hét dollárért ugyanazt a minõséget, teherbírást, ergonómiát, stb-t mutatja, mint egy esetleg ötször ennyibe kerülõ másik, amiért jótáll a készítõje, nekem nem ez a tapasztalatom.
Egyébként szemetet nem csak kínában gyártanak, nekem van pár argentin bökerem (arbolito), hát az is eléggé puruttya minõség, pont amilyen az ára volt. Ha valaminek az ára túl szép, hgoy igaz legyen, akkor az általában esetben nem is igaz.