A biciklizés miatt egészen lebarnultak a karjaim. Jobb ha nem is látogatok Magyarországra, a végén még valaki afrikai bevándorlónak nézne. :D
Printable View
A biciklizés miatt egészen lebarnultak a karjaim. Jobb ha nem is látogatok Magyarországra, a végén még valaki afrikai bevándorlónak nézne. :D
Nem csalódtam az adóhivatalban. Idén is visszaküldik a befizetett pénz felét. Megy a ház-alapba. :cool:
Tegnap se volt túl sok idõm. Csomó munka, meg a macskát vittük megint állatorvoshoz. Jó sok ideig tartott a várakozás, a végén meg újabb 55 dolláromba került a dolog. Szteroid injekciót kapott. (Én azt hittem hogy olyat csak bodybuilderek használnak.) De így már 180 dolláromba került a helyzet. Remélem hogy nagyon egészséges lesz, mert becsõdölök anyagilag a gyógyulásába. :hogymi:
Rendeltem valamit Távol Keletrõl, postázta az eladó, meg is mutatta a dobozt meg minden. Feladta a csomagot, de a postai kód nem mûködött. Mondta hogy majd ideér. Több mint 3 hét alatt nem ért ide, erre most írta hogy semmi gond, visszaküldi a pénzt. És már küldte is. Nem lehet rá panaszom. Mondta hogy utánanézett, de elveszett a csomag. Eléggé sajnálom, de ez van. Írtam neki hogy ha netán felbukkanna, akkor majd írok neki. Meg adtam a boltjának egy pozitív értékelést. Tudom mennyire gáz ha elveszik csomag, fõleg ha értékes.
Kicsit aggódtam, de rögtön elnézést kért vagy 3 üzenetben és azonnal mondta hogy küldi vissza a pénzt vagy küld másikat.
Nézegetem a Facebook-ot, de arra gondolok közben hogy "valaki osszon már meg egy macskás képet, mert már hülyét kapok a menekültügyi politika témától". Komolyan, kizárólag arról lehet olvasni. Megyek is, nézek pár macskás videót Youtubeon.
Gondoltam bemegyek a boltba és veszek egy rágót.
Vettem macskáknak bolhairtót, egy rakás borítékot, meg egy 1 dolláros DVD-t is, aztán hazajöttem.
Most jutott eszembe hogy rágót nem vettem. :haha:
Viszont a bolt ételadományt gyûjtött hajléktalanoknak és beleadtam. Úgyhogy megvolt a napi jócselekedet is. :)