jaj :D
Printable View
jaj :D
Megnéztem egy amúgy kulturális jellegû videót falusi disznóvágásról.
Persze az agyatlan állatvédõk meg vegák egybõl osztották az észt a kommentekben, errõl eszembe is jutott, hogy ha egyszer tényleg beüt valami hosszabb távú gebasz, akkor a vegák mit fognak enni? :)
Amíg a húsevõk vadászattal adják le nem létezõ fölös kilójukat, addig a vegák jóízûen legelésznek a legközelebbi gyepen :D
Nekem most szólt valaki, hogy a macskagyilkost állatmenhelyes kényszermunkára ítélné, nem börtönre. A kényszermunka elég hülyén hangzik arra, hogy megetetsz és megitatsz néhány kutyát vagy macskát. Meg aztán aki élve eléget egy állatot, azt biztosan nem akarnám állatok közelébe engedni. Az nem olyan lenne mint pedofilt óvodai munkára ítélni? :huuu: Némelyik embernek nagyon ostoba ötletei vannak.
Magyarországon pedig ki kéne építeni egy állatmentõ szervezetet, amelyik gyorsan reagálna és bárhová eljutna 10-15 perc alatt. És néhány törvénymódosítás sem ártana. Persze ahol az emberrel nem törõdnek, ott az állattal még annyira se fognak. :(
Az állatkínzókat azzal kellene büntetni amit õk megtettek az állattal...
Én is ezt válaszoltam neki. Erre bepörgött és azt mondta hogy szerencsére én nem dönthetek errõl soha. :rolleyes: Meg az ír gázolóról kezdett írni, de nem értem hogy hogy jön a macskakínzó hírhez egy autóbaleset. Nem is tudom annak a dolognak a részleteit.
Így igaz! Ez emberre sem mûködik. Légy beteg, legyen egy baleseted Gulácson! A mentõ nem ér ki ennyi idõ alatt, a légi mentõk térképén meg nincs rajta, mert nekik is több kellene a normaidõnél. Ez egyébként itthon 15 perc. Egyébként Gulács, ami eszembe jutott, õsi magyar település, 8-900 lakossal, Károly Róbert óta (1327). És a trianoni határokon bõven belül van.
Emberre is kellene hogy mûködjön. A mentõ, a rendõr érjen ki 10-15 perc alatt. Annyi idõ alatt akár biciklivel letekerek 4 kilométert, talán 5-öt is. Akkor hogy lehet hogy kocsival 15 perc alatt nem érnek ki valahová?Idézet:
Ez emberre sem mûködik.