-
Nos a blogom sajnos megszûnt technikai okok miatt.
A jó hír az, hogy új helyen viszont újra lett építve, így már nem vagyok az ingyenes felület miatt korlátok közé szorítva és reklámok sem fognak a külsõbe rondítani :)
Egy új cikk is olvasható az új oldalon a Sunwayman T25C konvex lencsés elemlámpáról. A tartalom feltöltése folyamatosan történik, az elemlámpa teszteket természetesen itt is megosztom.
-
Blogger ingyenes, és a Google-é, tehát ha egyszer újra költöznöd kell, én azt javaslom. :)
-
Nos a blogom sajnos megszûnt technikai okok miatt.
A jó hír az, hogy új helyen viszont újra lett építve, így már nem vagyok az ingyenes felület miatt korlátok közé szorítva és reklámok sem fognak a külsõbe rondítani :)
Egy új cikk is olvasható az új oldalon a Sunwayman T25C konvex lencsés elemlámpáról. A tartalom feltöltése folyamatosan történik, az elemlámpa teszteket természetesen itt is megosztom.
-
Yupard olcsó fejlámpa teszt a blogomon olvasható.
-
UltraFire F13 bemutató olvasható a blogomon :)
-
Convoy L6-os bemutatója olvasható a blogomban.
-
Idézet:
Eredeti hozzászóló
WestBam
olvastam az irasod, ez az l6-os lampa egy fenevad:) jo alaposan bemutattad, mindenre kitero iras.
-
Köszönöm az elismerést :rolleyes:
Igen, ez nem véletlenül a gyártó csúcsmodellje. Baromi nagy szerencsénk van Simon-nal (a convoy tulajdonosa), mert a nyelvi nehézségek ellenére is jelen van a nemzetközi fórumon és meghallgatja de ami még fontosabb meg is fogadja a tanácsokat. Így jöhetett ez a lámpa is létre ebben a minõségben és ennyire jó áron. Halkan megjegyzem, ez azért normál felhasználásra erõsen túlzás. Tanyán már látom értelmét de alapvetõen tök fölösleges, én sem használtam még a teszten kívül, bár ha egyszer kelleni fog akkor tudom, hogy számíthatok rá.
-
Hat en is inkabb csak mint jatekszert latok benne mint hasznalati ezkozt.
Nekem, egyszeruen nincs szuksegem egy ilyen eros lampara. Viszont biztos jol el lehet vele szorakozni:)
-
1 Csatolmány(ok)
par szo a 3 lampamrol amiket hasznalok
elsonek a maglite solitaire. a kicsi edc lampam. ezt hasznalom mindig mindenhova. merete miatt nyaron is konnyen magamnal tudom tartani, kicsi konnyu es eleg fenyt ad. az egyetlen negativum amit a lampaval kapcsolatban emlitenek az az. hogy a zsebemben hordva neha bekapcsolodik es jartam mar ugy, hogy teljesen lemerult az elem benne. ezt egyszeruen orvosoltam, vettem egy tokot hozza, azota nincs ilyen problema.
masodik az uj fejlampam.
ezt nemreg vettem es eddig csak parszor hasznaltam de eddig jo, elegedett vagyok vele.
http://www.ebay.co.uk/itm/CK-T9610-L...3D291073132175
ez meg talan sok is, en csak az enyhe modban hasznalom, teljes fenyeron feleslegesen sok fenyt ad. a stroboszkop mod meg teljesen folosleges ra szerintem. 3db aaa elemmel mukodik, sima fejpantos, nem tul nehez. lehet vele fokuszalni ami nekem tetszik mert tenyleg csak azt vilagitom meg amit kell nem pedig az egesz erdot! a lampa doles szoget lehet allitani mennyire vilagitson a labunk ele vagy tavolabb. egyik este kint felejtettem az esoben, reggel ugyanugy mukodott! aminek nagyon orultem. jo vetel volt nem bantam meg.
harmadik lampam.
errol mar irtam. ez a tabori lampasom. Csatolmány 7887 nagyon jo. mind lampas mind zseblampa is hasznalhato. egyszeruen rogzitheto szinte barhova, lampaskent sator belsejet tokeletesen bevilagitja, vagy lampakent csak egy leddel kb annyit vilagit mint a fejlampa tompa modban, ami egy sotet erdoben boven eleg.
4db aaa lampaval meukodik, hivatalosan nem vizallo de egy kozepes zuhet azert kibir.
mindegyik lampa aaa elemmel megy, egyenlore maradok ennel a megoldasnal hogy mindenem aaa elemet hasznaljon, egyszerubb igy mint mindenhez kulon elemet venni.