3500mAh túl jónak tûnik :(.
FB-on az elektromos kerékpár építése házilag csoportban is szoktak eladó cellák lenni olyantól aki nagy tételben veszi, mert építéssel foglalkozik.
Printable View
3500mAh túl jónak tûnik :(.
FB-on az elektromos kerékpár építése házilag csoportban is szoktak eladó cellák lenni olyantól aki nagy tételben veszi, mert építéssel foglalkozik.
@ Unicornis:
Nem leszel átverve a nyíregyi csóka bontott akkukat árul, ez az új akku téma nekem is új, tudomásom szerint elektromos bicaj pakkokat bont szét és ad el. Ennél többet én sem tudok a háttérrõl, én is vettem már tõle akkut, igaz bontottként hirdette, forrfül nyomok voltak (vannak) rajta.
Elsõ körben azt mondom, hogy rendben lesz az az akku, második körben megemlítem, hogy amiket vettem azok közül némelyik hiába jó töltõben mérve, meglepõen gyorsan merül az LR30-ban használva.
@ Raktaros:
Valós a 3500mAh kapacitása az akkunak. 18650-ben a legmagasabb amivel találkoztam eddig az 3600mAh volt, egy 4-es pakk 30Q árából lehet is olyan akkut venni a mai napig.
Itt egy jó videó mûködõ fagáz generátoról! Szépen megy vele az áramfejlesztõ.
Ügyes az Orosz gyerek!
https://www.youtube.com/watch?v=gy0Swkb45cw
Ilyenkor szoktam mondani, hogy "egyik szemmel fényképezek, másik szemmel méretezek..."
5 évvel ezelőtti hozzászólás, de érdekesség, hogy a mopedünk örömmel elfutkározik a 2 és fél éves! gázolajjal amit annak idején beletöltöttem. Pöccre indul vele, szépen fut, simán 40-et a buckás földúton, szerintem az aszfalton vinné az 50-et is, tehát megy annyit mint új üzemanyaggal. Amit még olvastam az az, hogy ha a régi gázolajhoz hozzáönt az ember újabbat, akkor azzal lehet "emelni az oktánszámot".
jól olvasom, kismotor és diesel olaj?
Ja nem. A GAS az nem gázolaj, hanem benzin. Hogy miért hívják a benzint GÁZ-nak, azt nem tudom, de elég zavaró. :)
De a lényeg az, hogy 2 és fél éves üzemanyaggal is megy rendesen.
pedig fogadtam volna, hogy nem indul el....
Én se hittem benne, főleg hogy mindenhol azt írták hogy ha több mint 6 hónapos akkor az már nem fog elindulni, hogy ha 1 telet áll úgy a motor hogy a benzin benne van már akkor se igazán indulhat el, mert túl régi az üzemanyag, meg eltömődik a cső, meg nyálkás lesz, meg vizes lesz, meg szétbomlik az egész, stb.
De valahogy csak nem lett gond vele.
gas = gasoline = benzin
Havennel együtt én is arra tettem volna, hogy az aztán be nem indul. Ezek szerint nem csak a kerítés van kolbászból, de a benzin is jobb odaát :haha:
Őszintén szólva nekem a benzin-dízel-gázolaj-gas-oktán dolog kínai. A vásárlás is fura, mert tankol az ember, aztán belenyomja a hitelkártyát a benzinkútba, ami levesz 1 dollárt. És majd csak napokkal utána szedi le azt az összeget róla amennyiért megtörtént a tankolás. Mikor először tankoltam akkor teljesen össze voltam zavarodva miatta. :confused: