Valójában inkább az OffTopicba való, esetleg a Vegyes hírekbe. Ha a tojással vagy konzervvel ilyen gond van az nem azt jelenti hogy az az étel általánosságban nem egészséges, hanem csak azt hogy megromlott vagy ilyesmi. Átteszem õket a vegyesbe. :)
Printable View
Valójában inkább az OffTopicba való, esetleg a Vegyes hírekbe. Ha a tojással vagy konzervvel ilyen gond van az nem azt jelenti hogy az az étel általánosságban nem egészséges, hanem csak azt hogy megromlott vagy ilyesmi. Átteszem õket a vegyesbe. :)
Oké!
Igazából azért kezdtem el betenni ezeket, hogy hátha valaki vett belõle (pl. babkonzervet), és akkor hasznos lehet neki ez a tájékoztatás.
Az egészséges táplálkozással annyi kapcsolata lehet, hogy ha rendszeresek az ilyen hírek, és nem magunknak termeljük meg az ételt, akkor ez azért nem valami jó.
igen én egyetértek, hogy az ilyesmi mehet az egészséges táplálkozás lehetetlenbe, bár tényleg OFF közeli ott, vagy külön lehetne ennek egy topic
A vitát áttettem a kerekasztalba, ott lehet folytatni ha fontos. :)
Részemrõl nem fontos, mert nagyon tág és szerteágazó már a téma, belátom, ez nem fórumra való.
Ez a Kerekasztal számomra nem elérhetõ. Ezt írja ki:
Ged, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Konkrétan nem is látok olyan topikot, hogy Kerekasztal. Csak a "Thumbs Up" értesítések között látom, onnan viszont nem enged belépni. Valamit elrontottam, vagy ez így van jól?
Hm.... fura. Én nem nyúltam hozzá. Mindjárt megnézem.
Próbáld meg most.
A "két hét alatt rend lett" topic címe kiegészítve "elkövetett bûncselekmények"-el.