Áthelyeztem a Franciaországban elkövetett pap elleni támadás hozzászólásait a t-rrorveszély topicból az általános hírekbe, mivel elvileg az indíték nõügy volt.
Printable View
Áthelyeztem a Franciaországban elkövetett pap elleni támadás hozzászólásait a t-rrorveszély topicból az általános hírekbe, mivel elvileg az indíték nõügy volt.
Lookefiery elsõ hozzászólását valamiért spamnak jelölte a fórum. A hozzászólást utólag engedélyeztem.
A 5G elméletrõl beszélgetést áttettem az elméletek topicba.
A tartós élelmiszer topicból áttettem a random prepping beszélgetést a Prepper-off topicba.
Néhány hozzászólást áttettem a vírus topicba, 2 hozzászólást töröltem ami az áthelyezésrõl szólt.
Kérésre áttettem 1 hozzászólást a Covid napló topicból a vírus topicba.
Sok van ott ami áthelyezésre vár, valamikor majd átpakolom õket. :)
3 hozzászólást töröltem a "Szebbik nem" topicból . 2 videó nem mûködött + 1 válasz ami az egyikre érkezett.
A vírus topik 1841-es hozzászólásának a második felét szeretném töröltetni. Csak a spanyolnátháról akartam írni. Merkellyel meg a többivel nem szeretnék foglalkozni, mert nem tudok róluk semmit. Elõre is köszi!
Ok, töröltem azt a részt.
Áttettem a beszélgetést az emberi természet topicból az Off Topicba. A beszélgetés/vita érdekes, csak nem passzol az emberi természet topicba. :)