Egy kis elemzés. Még nem olvastam el, de mondatonként olvasom és írok rá.
Ez nem feminista, csak úgy ír, mintha az lenne.
https://www.facebook.com/bihari.vikt...09781096106191
Nem EQ, hanem IQ, fõleg ha már lehülyézünk más emberek, akkor erre ügyelni kéne.
Idézet:
a kis pasi akkkkkkkora bullshiteket mondott, hogy mindenki röhögött. Például:[/FONT][/COLOR]
Csernus: Mitõl lesz valaki felnõtt?
Pasi: Hááááát, attól, hogy van munkája.
Igazából ez nézõpont kérdése. Ha valaki nem dolgozik és az anyjával tartatja el magát az mennyire felnõtt? Tehát a fickó válasza ebbõl a szempontból még helyes is lehet.
Persze lehetne olyan válaszokat is adni hogy "serdülõkor után", "18 éves kort elérve", "mikor biológiailag érett lesz", vagy akármi. Sok válasz van.
Aztán van 2 példa, a mellébeszélés és az egyenes beszéd. Erre azt írja hogy
Idézet:
beültünk a barátnõmmel egy kajáldába és arra jöttünk rá, hogy egyrészt nekem sohasem lesz pasim, mert hogy én a kettes verzió szerint kommunikálok és a faszik nem értik
Mit nem értenek? Az egyenes beszédet? :confused: Mert a férfiak a nõktõl a mellébeszélést várják el és nem az õszinte beszédet? Ez a nõ beszélt már életében férfiakkal? Mert eléggé úgy tûnik hogy nem. Meg le is nézi õket.
Idézet:
másrészt a nõknél olyan 20-25 éves koruk körül beindul egy nagyon gyors fejlõdés (általánosítok, bocs), és elhúznak a férfiak mellett, akik elfelejtenek érzelmileg felnõni, ezért egy 30-40 éves nõ kegyetlen nagy szarban van, mert ovisok közül válogathat csak
Ez is csak a férfiak lenézése, meg egy nagy általánosítás és elõítélet. A nõk annyira nagyon fejlettek és minden férfi visszamaradott retardált. Persze.
Idézet:
a férfiak pedig csodálkoznak, hogy önálló, érett, saját egzisztenciával rendelkezõ puncikba botlanak, akik mellett kasztrálva érzik magukat!
Ebbõl meg úgy tûnik, mintha a nõ túlzott önbizalommal leuralná a férfiakat, akik inkább hagyják is a francba, de ezt a nõ azzal magyarázza hogy a férfiak gyávák és bele se gondol hogy esetleg vele lehetne a baj. Talán ha nem általánosítaná a férfiakat, akkor találna magának valakit. De már csak a rövid kis FB írását nézve is, ki az aki meg akarná ezt a nõt ölelni? Vagy ki az aki beszélgetni akarna vele? Én biztosan nem. :hogymi:
Idézet:
És Isten látja lelkem, hímsoviniszta vadállat vagyok, szeretem a férfiakat és van közöttük 1-2 érett, de ma, a nagy magyar átlag ez.
Honnan tudja ezt? Minden férfival találkozott? Miért nem keres magának külföldön valakit? Az biztos hogy egy 2 méteres Csád-i afrikai néger nem rémülne meg tõle. Ha a magyar férfi annyira nem jó, panaszkodás helyett miért nem keres magának valakit külföldön? Vagy nem csak a magyar férfi "óvodás" hanem a világon az összes?
Idézet:
A pasi nincs azon az érzelmi és értelmi szinten, mint a nõ! (Hangsúlyozom, fordítva is igaz szokott lenni!)
Akkor mi az értelme ennek a véleménynek? (A férfi sz.r, de a nõ is.) ???
Idézet:
És persze, hogy kurva nagy szarban vagyok! 39 éves, gyermektelen, nem agyonkefélt, humoros, intelligens, tájékozott, önálló jövedelemmel rendelkezõ csaj vagyok, aki alkot, tanít és fenntartja magát.
Hát ez kérem horror! Ez félelmetes! Úristen ne már hogy van agya! És elõször azt kell megdugni? Ajaj, nagy a baj!
Aki 39 évesen nem talál magának senkit, azzal lehet hogy valami gond van, nem? Ha nem csúnya, akkor vagy túl nagyok az igényei és szõke herceget akar fehér lovon és álomvilágban él, vagy olyan a viselkedése ami taszítja a férfiakat. A túlzott önbizalom és mások lenézése az amire tippelnék az írása alapján. Persze, ha minden férfirõl úgy beszél valaki mint egy rakás sz.rról, akkor az a legtöbb férfinek nem fog tetszeni.
Idézet:
És találkozom mondjuk férfiakkal, és az ötödik mondat után látom a fejükön, hogy kiestem. Mert nem tartanak itt! Karrier oké, autó oké, de önismeret, önkritika, konfliktuskezelés, érzelmekrõl való párbeszéd, érvelés, felnõtt kommunikáció: NULLLLLA! Mert hát mi lehet a baj? Lóvé van, farok van, kigyúrt test van, a nõknek ennyi kell! És bazmeg csodálkoznak, hogy kapnak egy nagy büdös NEM-et, és akkor az jön, hogy válogatós vagyok, meg a szar sem elég büdös és a herceget várom fehér lovon.
Háhá! Úgy tûnik hogy tényleg az lehet a baj, ha mások is ezt mondják neki. :haha: Rögtön az elején akar nagy érzelmeket? Felnõtt kommunikáció? Ezt vajon hogy érti? De ha meg kigyúrt pénzesekkel beszélget, akkor mégis mit vár azoktól? Elmélkedést a világ nagy problémáiról? Talán nem Izom Tibivel kéne leállni beszélgetni és akkor nem lenne ilyen problémája.
Idézet:
Milliószor elmondtam már, számomra az ideális partner az, aki megdug agyban, aki jól csatol vissza, aki beszél az érzelmeirõl, aki levált az anyjáról, aki érett és aki felelõsséget tud vállalni az érzelmeiért és a tetteiért. Bárcsak a drága kocsik meg a nagy farok érdekelne, minden héten lehetne pasim, de a felsorolt paramétereknek sajnos nem felelnek meg.
Aki a világon senki olyat nem talál aki megfelelne neki, azzal az emberrel gond van. De elismerni nem fogja, inkább a másik nemet hibáztatja érte. Érdekes hogy úgy beszél felelõsségrõl, hogy nem látja hogy õ is felelõs lehet azért mert egyedül maradt. Azt is kétlem hogy minden héten le tudna akasztani egy gazdag kigyúrt arcot, mert bár 39 évesen nem néz ki rosszul, de nem is egy olyan bombázó aki után loholna minden gazdag férfi.
A férfi nem elég jó, mert hiába van 15 millió magyar ember és abból 7.5 millió férfi, õ nem talált magának egyet akivel komolyan összejöhetett volna. Ugyanakkor külföldit se keresett magának, pedig 3.5 milliárd férfi él a Földön.
Akkor lehet hogy nem a "béna, gyerekes, anyámasszony katonája, buta, ostoba, érzéketlen, felelõtlen" férfiakkal van baj, nem? Mert nem lehet hogy mind ilyen. Esetleg a nõnek magában kellene keresnie a hibát és dolgozni azon hogy azt a hibát megszüntesse és találjon magának valakit akivel majd boldog lehet. Mert ilyen mentalitással egyedül fog megöregedni. :rolleyes:
Ami még eszembe jutott. A nõ egyértelmû hogy milyen körökben forog, ha izmos, gazdag, sportkocsis fazonokról ír. Tõlük várja el a nagy professzor-monológot. Jó sok minden felsorolt, épp csak egy dolgot nem. Hogy a férfi szeresse õt. Holott ez lenne a legfontosabb, nem? Én simán választanék magam mellé egy butácska nõt, ha nagyon szeretne. A tudálékos nagyokosok valahogy nem vonzanak. Amúgy érdekes hogy arra vár ez a nõ, hogy valaki vitatkozzon vele, meg érveljen, meg logikát akar, ugyanakkor jól letiltotta a hozzászólási lehetõséget a FB oldalán. :haha: