akkor legközelebb kipróbálom.
köszi
Printable View
akkor legközelebb kipróbálom.
köszi
most szedek majd szet egy raklapot, valami paraszt szemetlerakonak nezte a parkolonkat es par napja ledobott 2 raklapot oda:(
de nekem jo lesz, fenyo, ugyhogy sok kanal keszul majd belole:)
az én kanalaim is raklapból vannak:thumbup:haha:
ezt sikerult eddig osszehoznom a kidobott raklapbol:
Csatolmány 7965
Ennyi!
teljesen korrekt.
nem kell erdõt irtani ha az ember találékony......
Tanult lövész,íjász kollégákhoz egy kérdés!
Akarok csinálni egy lõteret a magánterületemen.A telek hátsó végébe íjászatra,csúzlizásra,7,5 J légpuskára,pisztolyra,késdobálásra.
Tervem 2,5 méter magas deszka fal(kerítés) a teljes hátsó részre (15 méter széles)elé szalmabálák a tetejéig.Ez elé kerülne a lövedékfogó,polifoam vagy ami éppen a cél.
Van e még valami amit tudni kell,hogy ne kötekedjenek a szomszédok?
A szomszédok ellen nem tudsz mit tenni. Ha akarnak kötekednek, rád hívhatják akár folyamatosan a yardot. Szóval süti, kávé, jófejség. Hivatalos lõteret nem fogsz tudni nyitni, csak saját hobbyra kialakítani. Nem csak a hátsó részére kellene bála, legalább a két oldalára is olyan 5-10m hosszban. Az ördög sosem alszik, egy eltévedt vesszõ akár életet is kiolthat, légpuskától jobban fognak félni holott az kevésbé életveszélyes. Ha nem szeretnél velük rosszban lenni akkor a fém célokat vagy golyófogót kerülöd.
A lõállást alakítsd ki úgy, hogy akarva se tudj a célterületen kívülre lõni.
Jelenleg Opinel modifikation lázban égek!:cool:
például https://www.etsy.com/ch-en/listing/5...?ref=related-2
de van sokféle....jóféle....
Vettem 2 db 8-as pengét, 1 inox 1 szénacél. A szénacél pengéjét már átalakítotam, besötétítettem, a markolat van vissza.
A penge most pont 8cm.
Kérdés, hogy tudnám besötétíteni kicsit a markolatot?
Égesd meg.