Sajnos a fantáziám nem elég élénk. Homokkal, fûrészporral hogy? Fõleg egy jó kis hasmenés után. Tuti, hogy még az is odaragad.
Printable View
Sajnos a fantáziám nem elég élénk. Homokkal, fûrészporral hogy? Fõleg egy jó kis hasmenés után. Tuti, hogy még az is odaragad.
Láttátok a reklámját a legújabb fejlesztésnek? ez a budiban oldódó wcpapír gurigának
Mit szóltok ehez?
Mikor én megláttam, csak annyi jött ki belõlem, hogy na végre..megtalálták a megoldást erre a globális felmelegedésnél 10 szer nagyobb problémára :cool:
Attól, hogy az üres guriga feloldódik a vízben még nem leszek boldogabb ha nincs odakészítve az új tekercs. Kaparhatok ki egy marék fugát a csempe közül homok gyanánt....
Sõt még a végsõ lehetõségtõl is megfosztod magad, ha lehúzod..ne feledjük, a guriga is papírból van:haha:
Könnyen üríthetõ, felnyitva jól látszik a beltartalom. Gyümölcsös ládát gyengének tartom lábai nincsenek az ülõke alatt így vödör viseli a súlyt.
Egyébként 5 letes, akár légó pincében is használható. Erõsebb kivitel kellene, hogy 90 kilós ember is használni tudja.
Nem akartam külön témát nyitni néki.
Gondolkodtam a mosógép öblítõ vizének 1 felsõ tartályban (60 L mûa. hordó, túlfolyóval, visszacsapó szeleppel) való tárolásában. Wc-t 2 öblítõ rendszer látná el.
Szükséges 1 átemelõ szivattyú ami felnyom abba a magasságba (bontott mosógép szivattyúra gondoltam). Az öblítõvíz leválasztásához, a szivattyú indításához szükséges jel levétele a gond.
Ezen már mi is agyaltunk..sok pénzt lehetne megtakarítani ha szürkevízzel tudnánk mûködtetni a wcöblítést..
Egyszerûbb a menet, ha a mosógépbõl elõször egy megfelelõ méretû tartályba(hordócskába)engeded a vizet és utána onnan szivattyúzod a wc öblítõ tartályába akkor nem kell sem érzékelõ, sem visszacsapó szelep..:thumbup igaz így nem autómata a rendszer, mint a Te megoldásodnál..
Nálam egyértelmûen a hely a probléma..nincs hely a szürkevíz tárolásához :cry:
Miért nem automata? Nálam ilyesmi volt, csak nem szürkevíz volt a tartályban, hanem havonta 1x-2x feltöltöttem a kútvízzel.
Egy teszkós vízmû töltötte automatán róla a wc tartályt.
(két tartályszelepet tettem bele, balról a hálózati víz, jobbról a saját víz ment bele, bármikor lehetett oda-vissza váltani)