2 hét se lesz az. Gyors lesz a szállítás. :) (Ami lehetne még annál is gyorsabb, tekintve hogy 200 dollár a szállítási költség!)
Printable View
2 hét se lesz az. Gyors lesz a szállítás. :) (Ami lehetne még annál is gyorsabb, tekintve hogy 200 dollár a szállítási költség!)
Tényleg nem lepõdnék meg ha küldenének egy ingyen nõt is a csomagban. Legalább segítene a munkában, ma is 14 órát dolgoztam. :haha: Irodás munka, de egyedül ez is sok.
Nem tudom mi kerül rajta annyiba. Igaz ilyen nagy dolgokat még nem rendeltem Ázsiából. Elvileg csak 30 kiló és 10 nap is lehet a szállítási idõ. És azt mondta az üzletkötõ, hogy ez az olcsóbb, mert a másik szállító többet kér.
A másik Ázsiai cég akikkel üzleteket szoktam kötni DHL-el szállíttat, az másfél-2 nap alatt ideér. Szupergyorsak. :cool:
A Oneplus x-em DHL-el valóban marha gyorsan megjött...
csak 30 kiló? :O
egyre kíváncsibb vagyok :D
Nem aliexpress, hanem alibaba, de ugyanaz a kettõ, csak a második viszonteladóknak van.
:( Megrendeltem 300 koponyás maszkot. Erre mit veszek észre? A hátulján is van minta. Ez k. nagy csalódás. Írtam is a cégnek hogy ez így elég nagy probléma, mert valószínûleg nehezen fogom ezeket eladni, fõleg nem normális áron.
Biztos nem kapok visszautalást, még részlegest se, pedig szerintem megérdemelném, mivel nem tüntették fel. Így olyan mintha gyári hibásak lennének. Hiába jó, az anyaga rendben van, a nyomtatott koponya is jól néz ki rajta, de az az arcra való. Miért akarna bárki egy másik koponya arccsontot a tarkójára? :confused: Ha visszautalnának 100 dollárt vagy valami, még úgy se biztos hogy túlzottan örülnék. Ez nekem mindenképpen bukás így.
na basszus... ez a kínainál úgy fest benne van a pakliban
Nem volt odaírva hogy mindkét oldala nyomtatott, szóval nem is gondoltam rá. A képeken sincs ilyen amiket az üzletkötõ küldött. Igazából nem lenne rossz, az anyaga gyenge, a nyomtatása oké, a minta is jó, meg nem is volt drága. Viszont ha már a sokért kiadok egy vagyont, akkor elvárom hogy ne legyen már elrontva. De mit lehet tenni. Nem sokat. Küldtem egy emailt a nõnek, hogy nem haragszom rá, de csalódott vagyok az árút illetõen. :(
Meg volt egy kis mellébeszélés is, hogy a futár lassabban hozza majd ki. Holott nem volt lassabb, egyszerûen csak tököltek a feladásnál. Persze hogy lassabban kapom meg, ha napokon át el se küldik. Akkor hiába várom. :hogymi: Nem gond ha várnom kell plusz napokat vagy akár egy hetet is, az nem érdekel. De nem szeretem ha egy gyár vagy egy gyár/cég nem õszinte.
Esetemben maga az eladó visszafizette volna az ár 80%-át, de mivel egyértelmûen megtévesztõ volt hirdetése, gondoltam megnézem hogy az Aliexpressz hogy kezeli az ilyen eseteket, és nyitottam egy dispute-ot.
15$-ról volt szó, szóval nem egy nagy összeg, de nem csak én jártam pórul.
2 hónapba telt míg végül megítéltek nekem 0 dollárt, közben folyton bizonyítékot kértek miközben az eladó is elismerte hogy a csomagolással együtti tömeget tüntette föl (gyakorlatilag több volt a csomagolóanyag mint maga a termék) ráadásul olyan anyagot is tartalmazott, megintcsak többet mint maga a termék, amit fel sem tüntettek a hirdetésben.
Az eladó annyit mondott hogy miért nem kérdeztem rá ezekre mielõtt rendeltem volna.
Végül "fellebbeztem" és kb 3 hónap után kaptam egy 10 USD-s kupon az Aliexpresstõl.
Kb 50 rendelésem lehetett eddig tõlük, sok termék a tipikus "kínai" kategória, nem stimmel a méret, meghal egy hét után, a feltüntetett funkciók használhatatlanok meg hasonlók, de az a helyzet hogy ha személyesen veszek valamit a boltban, vagy nevesebb márkát a neten, azok is ugyanilyen szarok szoktak lenni csak sokkal drágábbak.
Szóval utólag úgy tûnik, hogy jobb megeggyezni az eladóval és nem az aliexpressre bízni a döntést.
A 2 kés azóta se ért ide és már majdnem lejárt a vásárló-védelem. Szerintem visszakérem a pénzt. Nem az eladó hibája, mert Kínát elhagyta a csomag, épp csak sose ért ide. Talán rendelek tõle még egyet, remélem az ideér.
Közben tárgyalok egy másik bolttal is. Rendeltem 15 felvarrót, hogy készítsék el nekem egy kép alapján. Mondták hogy az lesz vagy 90 dollár. Én lealkudtam 40-re. Így nekik még megéri, és talán nekem is. Igaz, ha jó munkát végeznek, akkor legközelebb is velük dolgoztatok. Szeretek megbízható emberekkel együtt dolgozni. :)
Túlélõ , a fellvarrókat árulod ?
Beszerzed , gyártatsz nagyobb tételben , aztán eladod ?
Nálatok az USA-ban ezeket gyûjtik esetleg ?
Vagy divatja van ?