Eredeti hozzászóló
Alfa
Pontosan azt csinálod, ami ellen(!) álszenteskedsz: a (nem lobbiérdekelt) orvosok tudásával, orvosi tankönyvek anyagával és (néha utólag elhallgatott) kutatásokkal szemben álló agymosó tévés propagandát behazudod ide. Elvárod, hogy amit ide írsz, azt bizonyíték nélkül is elfogadja mindenki. Az ellenbizonyítékok érintését még messzebbre kerülöd.
- Minek akarsz eladni nekem valami témát, amit jól ismerek abból a szemszögbõl is? Kinek az érdeke?
- Furcsa, hogy te vitatkozol, miközben láthatóan engem nem érdekel a gondolatébresztésnél tovább, de még a bizonygatása is csak téged.
- A torz egód nem hagyja, hogy elengedd, azaz ne gyõzz meg valakit erõszakosan a hiedelmeid vélt igazságáról. Vagy parancsba kaptad, agresszív propagandával elnyomni az alternatív szempontokat? Akkor is torz, ha ezt parancsra teszed.
- Jól láthatóan meghamisítottad a szavaimat (a cukorbetegségrõl nekem tulajdontott nem létezõ szavakat hazudtál), ehhez elég fentebb tekerni.
- Minden eddigi hozzászólásodból és mondatodból jól látható, hogy funkcionális analfabeta vagy magyar nyelvbõl. Mégis katedrát kaptál egy magyar egyetemen. Kicsit sem furcsa, á, dehogy. Ezt felénk az ejtõernyõs kifejezéssel magyarázzák, aminek persze több elhallgatni való oka lehet.