Abszolut egyetertek veled, lehet, hogy Mas tudja hasznalni, illetve remek cserekereskedelmi cucc...
Printable View
Tegnap volt egy kisebb balesete valakinek lovaglas kozben - mento nem kellett -, en meg gyakorolhattam egy kicsit, igaz nem tul komoly cucc volt nalam: http://www.amazon.co.uk/MOTORISTS-PI...+first+aid+kit , kicsit kiegeszitve. Tapasztalatok: Par dolog hamar elfogyott belole (azota rendeltem 3 uj, kulonbozo szett-et, 2 csomagot epiteni a 4-bol.) Illetve jobban meg kene neznem mi hol van a csomagban, hogy ne akkor kelljen turkalni, keresgelni...
Nekem eddig szerencsére csak néhány karcolást kellett ellátnom, érdekesek a reakciók:
Legutóbb az egyik gyerek vágta meg a tenyerét foci közben a rozsdás drót kerítéssel. 8-10 szülõ volt ott legalább 6 kocsival mégis csak bámultak, hogy miért van nálam elsõsegély csomag (a motoros csomag mindig a zsebemben van, mert úgyse tudnám hova tenni a motoron). Csak az egyik szülõnek jutott eszébe, hogy a teremben van mentõláda, de senki sem, hogy a kocsijában is van.
"Illetve jobban meg kene neznem mi hol van a csomagban, hogy ne akkor kelljen turkalni, keresgelni..."
Igen ez nálam is elõ jött, pár másodperc volt elõvenni a csomagot, de legalább egy percig keresgéltem benne, még jó hogy nem kellett sietni (nem találtam a jódot és csak késõbb jutott eszemben hogy jódos törlõkendõ van a csomagban)
Kedvenc prepper konyvemben: http://www.amazon.co.uk/Beyond-Colla...eyond+collapse ir arrol, hogy fish tank tablettakat is lehet hasznalni antiobiotikumkent egy TEOTWAWKI szituacioban, persze kurva veszelyes a dolog. Velemeny?
Ha tudod, hogy melyik antibiotikum mire jó vagy széles spektrumút használsz, akár még használhat is, de ha nem, akkor is legalább megpróbáltad. Gond nem lehet belõle, az eltarthatóságuk is évtizedek a amerikai hadsereg tesztjei alapján.
Vettem ket konyvet TEOTWAWKI konyvtarba illetve referencianak. Az egyik 3Ft volt, a masik meg 100,+ postakoltseg, hala a jo oreg amazonnak. A gyogyfuves meg erdekes is!Csatolmány 199
Ma voltam a B&Q- ban(barkacsaruhaz) heavy duty muanyag szerszamosdobozt venni, kb 30l terfogat, 18 rekesz, zarhato. Hogy mire hasznalom? Medic doboznak idealis, s sokkal olcsobb, mint amit annak talaltak ki. Lehet, hogy teszek fel majd kepet is.
Várjuk a képet. :thumbup