Rozsdamentes acél. 1.77 dl. A lényeg hogy 5 csillagos és sokan értékelték, tehát rosszul nem járok vele. Ennyi pénzért meg fõleg nem.
Printable View
Rozsdamentes acél. 1.77 dl. A lényeg hogy 5 csillagos és sokan értékelték, tehát rosszul nem járok vele. Ennyi pénzért meg fõleg nem.
Aha, mérete inkább flaskára utal, olyanom nékem is van és nem is üres. Linkelj képet róla légyszives.
Igazad van, rosszul írtam. Flaska, nem kulacs. Olyan amilyenbõl az unalmasabb üzleti összejöveteleken kortyolnak egyet-egyet az üzletemberek. :haha:
Háát én az unalmasabb összejövetelekre 2 viszek magammal, itt nem írom le mivel töltöm.
Bolhapiacon vettem õket 1000Ft ért kínálták (enyhén diópálinka illatú) darabját használtan.
Természetesen komoly vásárlóhoz illõen 800 Ft-ra lealkudtam darabját, és megkérdeztem grátisz kaphatnék bele olyan folyadékot amit azelõtt tároltak bent. :D
Talaltam egy jobbat: Csatolmány 3749
Elég jó árban vannak. :) Mennyi most egy font 350 forint?
Elég jó vétel volt. Az elején kényelmetlennek tûnt, de mostanra annyira megszoktam hogy nagyon megszerettem. Kicsit bejáratódott, a hátulja is hátradõl ha akarom (az elején az se mûködött rajta). A 3 hónap alatt nem volt vele baj. (A csavarok tetejérõl lejön a mûanyag fedõ, de az csak optikai tuning a széken, úgyhogy az nem érdekel.) Nem bántam meg hogy megvettem! :D
Bevasaroltam, 4.5 kg tengeri herkentyu 800ft-ert, rakos teszta rulez! Csatolmány 4042
Milyen állat a surimi?