Ok, rendben, értem.
Printable View
Ok, rendben, értem.
Sok hasznos infot találtam itt,szivesen támogatnám,de sem amazon sem ilyen pay pay on nem,( sosem használtam ezeket ) de csekken igen.
Sajnos egyelõre csak az ajándékutalványos lehetõség és a PayPal van.
Végülis a PayPal- megcsinálhatom jol jöhet még,remélem nem bonyolult.
Segítségnek: http://www.youtube.com/watch?v=kaETi9RyB2k
Nem néztem a videót, én így csináltam:
bementem a bankba, mondtam, hogy szeretnék paypal-t. Kb 5 (na jó, aláírásokkal, nyomtatásokkal együtt 10) perc alatt megvolt, már csak otthon neten kellett egy regisztráció az oldalukra, és már vásárolhattam is. Ráadásul ami a legjobb az egészben, hogy virtuális bankszámla az enyém mellett, amire annyit rakok át, amennyit költeni akarok, így még ha hozzá is férnek a számlához, a fõszámlát nem tudják, melyik. Persze más a felhasználónév és a jelszó, mint a banki belépésnél, de elég biztonságosnak tûnik. Használtam is, eddig nem volt probléma. Talán havi 200ft-al fizetek többet, de benne van havi két ingyé levét automatából, még a kormány hasonló intézkedése elõttrõl.
Május hónapban 48 dollárt hozott vissza a fórum (1 adakozónak köszönhetõen). :beer:
Júniusban 27 és fél dollárt hozott vissza a fórum.
Eddig összesen 8.225 forint adományt kaptak a fórumtól állatmenhelyek. :)
Júliusban 19 dollár jött vissza.
Az augusztus elég gyengén megy, de azért remélem összejön 15 hó végére. Akkor újra adakozhatunk a fórum nevében egy állatmenhelynek. :)
Augusztusban a fórum 13.5 dollárt hozott vissza. Ami elég kevés, hozzánézve a többi hónaphoz.
5 dollár adomány ment egy állatmenhelynek a fórum nevében.
Akik tavaly befizettek MagyarPrepperFórum támogatónak, azok idén is megtehetik. ;)