Ez egy 2007es cikk ráadásul úgy indul hogy golyóálló :D tehát már nem tudom komolyan venni. Másrészt ahány online boltot néztem mindegyiknél az van írva hogy csak rendvédelmi szervek részére és az árakat is sokszor nem jelzik.
Printable View
Ez egy 2007es cikk ráadásul úgy indul hogy golyóálló :D tehát már nem tudom komolyan venni. Másrészt ahány online boltot néztem mindegyiknél az van írva hogy csak rendvédelmi szervek részére és az árakat is sokszor nem jelzik.
2007-es, mert 2007 után nem volt semmi arról hogy be akarnák tiltani. A 2007-es valószínûleg a legújabb cikk. Ha tudsz újabbat linkeld be, mert én hiába kerestem. Pedig az utóbbi években már sokszor volt vitatéma ez, de hiába Google-ztam órákon át. Ezen ettõl a 2007-estõl nem találtam újabbat.
Hogy golyóállóval indítanak az mindegy, a lényeg hogy volt egy törvénytervezet és volt szándék, de aztán elvetették a dolgot és visszavonták az egészet.
A lövedékálló mellény nincs tiltva. Az a lényeg, hogy ne hadi legyen.
A Gunworks-ben qrva jó civil mellények vannak, akár szúrásállók is két kiló körül. Bemész, megveszed.
A lényeg, hogy nem tilos.
Elballagsz az Alvinplast-hoz, és megveszed a szövetet, ez a DIY megoldás.
Lehet venni, de attól függetlenül a boltban nem szolgálnak ki ha nem vagy közhatalmi szerv tagja........:cry: Nem érdekli õket a törvény sem. Nem érdemes comboskodni velük.
Katonait is vehetsz, ha hozzájutsz és az már lejárt szavatosságú.
Én így vettem egy katonait, 2 éve lejárt már és csak 36 ropi volt 3/A védelmi osztályú! :)
Körkörös védelme van + nyak, váll védõ és ágyék védõ is! A gépkarabély energiája alatt mindent megfog elvileg. Plusz ha veszek bele trauma lemezt akkor azt is.
Olvasgatom itt a témát és elgondolkodtam.
De mi van ha a sniper fejbecsavar? Szerintem mind oda céloz. Rohamsisak meg feltûnõ.
Meg nem is occó a mellény.
De akinek már van már elõrébb van mint pl. én. Nem hülyeség ha van. Mert ugye ki tudhassa aztat.....
"Meg nem is occó a mellény."
6.500 forintért láttam mellényt magyar airsoft oldalon. Hogy ki milyen betétet tesz bele az pedig változó. Magyar tekintetben esetleg ha egy mellénybe könnyû alumíniumlapokat tesz valaki, akkor a szúró, vágó és tompa fegyverek a takart részen hatástalanok. Ebbe beletartozik a gumilövedékes is, a csúzlival kilõtt csapágygolyó, talán még a gyenge nyilat is megfogná.
(Csak papírlapot ne használjon senki mellénybetétnek. Az csak a szakértõezredesek szerint állítja meg a lövedékeket.):haha: