Az igaz, hogy összeomlás, mély válság, harcok alatt a kegyetlenségek mindennaposak. Élénken elõttem van a kép, ahogy itt Európában halott nõk levágott melleit ették nem olyan rég, mert nem volt más - és ez még csak nem is kegyetlenség.
Az irodalmi ritkaság kategória lesz az önzetlenség, és a nagyobb összefogás. A farkastörvényekbe beleillik a nõk (akaratuk ellenére történõ) futtatása (is), és nem ez lesz a legborzalmasabb dolog, mert ennél gyomorforgatóbb dolgok is elõfordulnak ma is, elég Afrikára nézni.
A biztosítékot nem is az veri ki többeknél, hogy akinek belefér a szexuális nyitottságába és értékrendjébe, az miért ne tegye védelemért, hanem az, hogy rákényszerül a nõ (ez már erõszak), és a "str.cik", akik ebben lelketlenként megjelennek. Arról volt inkább szó, hogy a nõ nem tehet mást, ha élni akar, mert nem tud mit felajánlani, csak a testét. Ezzel az erõvel fegyverrel is lehetne kényszeríteni, ugyanaz lenne - meghalsz, vagy sz.xrabszolga leszel.
Én már leírtam, miért nem lehet úgy használni, ahogy LSVF leírta. Azzal csak elnyújtják, pláne SHTF helyzetben a "megsegítettek" szenvedését (ok, biztos lesz, aki azelõtt ki tud szállni, hogy baja essen).
Ezen felül engem is megdöbbentett, hogy békehelyzetben valakiben ez tervezetten felmerül.