2kW??? Nem rossz! Sött!
Valami bövebb info? Milyen fajta? Valami leirás van rola? Mekkora a cuc?
Printable View
2kW??? Nem rossz! Sött!
Valami bövebb info? Milyen fajta? Valami leirás van rola? Mekkora a cuc?
Nekem pont a fürdõbe nem vált be az infrapanel. 500w, szóval feltételeztem, hogy ha feldobom a plafonra, majd érezni fogom a sugárzó hõt..hát nem..már azt hittük, hogy szarul kötöttük be, ami gyakorlatilag lehetetlen. aztán lejjebb tettem, és így már érzem..nem akartam, hogy folyamatosan menjen..meg amúgy sem akartam állandó hõt a fürdõben, ezért kapcsolóra kötöttük..
Most úgy használjuk, hogy fürdés elõtt 15 perccel odamegyek, felkapcsolom..mire megyünk jó.
Na de ez sem megoldás..szóval nekem kicsit csalódás volt.
Sok fotózni valód lesz mostanában..engem érdekelne az Oakland féle sörgép gyártási folyamata is..na errõl a mágnesmotorról már nem is beszélve...
A motorral kapcsolatban közben az ütött szöget a fejembe, hogy Nikola Teslának és a 19. század közepétõl a rengeteg elektronikával foglalkozó tudósnak és fejlesztõnek ne jutott volna eszébe az ellentétes pólusok taszításának egyszerû elvén mûködõ, forgó szerkezet munkára fogása? Nem hiszem el, hogy ez a youtube huszároknak ugrott be elsõnek...
Bevallom ösintén régen énis "feltaláltam" egy mágnesmotort amit aztán meg is épitettem. AZ eredmény kb semmi nem lett.
És utánna youtubozgatok és mit látok??? A mágnesmotoromat a saját találmányomnak hitt cucot! :) Szintén hasonlo eredményel mint ami nekem lett.
De szerintem müködöképes lehetne csak kéne szerezzek valami olyan anyagot ami szigeteli a mágneses erövonalakat.... :D És nem zavar be a müködésbe.
Át fogom küldetni magamnak a szükséges dolgokat. Egyelõre én is csak annyit tudok, hogy mûködik. Dióhéjban elkezdte nekem magyarázni, hogy milyen mágnes kell hozzá, szögbeállításokkal való játék, stb.
Én is szeretném lerajzolva, adatokkal együtt látni a dolgot.
Sõt vagyok olyan mocsok, hogy csak akkor kezdem el magamnak megépíteni, ha látom, hogy hónapokon keresztül problémamentesen mûködött a barátomnál és termelte az áramot. Óvatos duhaj vagyok.:)
Egyelõre állnak a projektek. Fõállás, mellékállás, hétvégén 800 négyszögöl földecske, építkezés, traktor építés, ólépítés, stb.....Idézet:
Sok fotózni valód lesz mostanában..engem érdekelne az Oakland féle sörgép gyártási folyamata is..na errõl a mágnesmotorról már nem is beszélve...
Sajnos már most is több felé vagyok szakadva, semmire nincs idõm.
Ha lesz mit fényképeznem, fel fogom tenni.
Hát lehet..bár az elsõ videó, amit ezzel kapcsolatban láttam egy pc hûtõventillátor lapátjára ragasztgatott pontmágnesek, meg igen..talán volt néhány hajlított mágnes is..Lehet hogy ez olyan spéci? Minden esetre várjuk a hosszútávú tesztet és bármi infót amit felénk csöpögtetsz errõl hálásan megköszönünk. Ha egy ilyet 30-40 pénzbõl össze lehetne hozni, és korlátlan ideig mûködhetne én is nekikezdenék barkácsolni. (persze a csapágyak úgyis beszarnak elõbb utóbb)
Ha csak a csapágy lenne a probléma, beszereznék néhány csúcsminõségû csapágyat, meg teflonos nanobioöko olajat hozzá :)
Én hiszek Oaklandnak..azt mondja, h a saját két szemével látta a mûködést..jóféle dugattyúcsapágy évekig kihúzná olajfürdõ mellett:thumbup