Nem, azt mondta hogy ha valakivel megy, vagy valakivel majd összedolgozik, akkor nem árthat. Ha hegymászóként beszorul valahová akkor szerintem jó az ha van nála, különben lehet hogy sose találják meg. :)
Nem, azt mondta hogy ha valakivel megy, vagy valakivel majd összedolgozik, akkor nem árthat. Ha hegymászóként beszorul valahová akkor szerintem jó az ha van nála, különben lehet hogy sose találják meg. :)
Kétségtelen, ha hegyet mászni megy az ember társsal akkor nem származik belõle hátrányuk ha visznek magukkal rádiót.:thumbup Autós túlélõcsomagba nem tennék walkie talkie-t. Kár, hogy tõle nem tudok kérdezni!:hogymi: Autós, hegymászós, túrázós vészhelyzeti csomag.. mindenhová ezzel jár?!Akkor én meg kiegészíteném ezzel-azzal. Minden esetre a cuccok jól össze vannak pakolva.. ;)
Lehet hogy tele van a csomagtartó mindenfélével, és aszerint szedi ki a zsákba a cuccokat, hogy éppen hol van, mit csinál.. Mert csomagtartóban elfér, ha meg menni kell, szelektál...
Talaltam egy felszerelesi targyat...
Csatolmány 2952
Ha minden autóhoz gyári tartozék lenne, igencsak csökkenne a bûnözés :puska: :haha:
vettem egy ket dolgot a kocsiba.
ketto osszecsukhato muanyag dobozt: Csatolmány 7115
ezeket a csomagtartoba teszem, ebbe pakolok egy ket dolgot amiket allandoan a kocsiba tartok, ne csak ugy szanaszet fetrengjenek a csomagtartoba.
meg egy ilyen biztonsagi ov vago ablaktoro menekulo eszkozt:Csatolmány 7116
meg valami jo kis lampan gondolkodok.
igazandibol 2 lampa kozul vacilalok.
vagy vegyek egy ilyen kis dinamos lampat: Csatolmány 7117
amibol nem fogy ki az elem es egy kezzel is tudom mukodtetni.
vagy tegyem be a kocsiba a nagy maglite lampamat amivel lehet verekedni is? viszont a hideg ido miatt allandoan lemerul majd benne az elem.
Az övvágót úgy helyezd el, hogy akkor is elérd ha behúz az öv és az ütközéskor ne tudjon elrepülni az eszköz.
olcso volt igy vettem belole 5 darabot:)
minden ajton van egy zseb amibe belepasszol olyan kicsit szorulosan, de nem annyira, hogy ne tudnam kivenni. az otodik meg kozepre a valto mogotti taroloba megy.
most egy porolton is gondolkodok a kocsiba. azon, hogy hova tudnam ugy elhelyezni elore, hogy a vezeto ulosbol elerjem de ne legyen utba.