pihenned kéne :haha:
Printable View
pihenned kéne :haha:
Nagyon ritkán nekem is szokott élethû álmom lenni, egyik egy jelenetére emlékszem, úgy kb. 15 éve lehetett.
Robbanásokat hallottam, kirohantam és egy égõ utasszállítót láttam zuhanni a falu szélére, úgy rémlik én is láttam rakétákat, de nem teljesen biztos.
Érdekesek ezek az élethû álmok, valahogy valóságosabbnak tûnnek mint a valóság (élesebb, kontrasztosabb kép, erõsebb térhangzás :) ).
Készítesz a blogon összefoglalót Zimmerman felmentésérõl?
Nem tudom, talán.
Most az van hogy elõjött az egyik esküdt és olyanokat mondott a tévében, hogy "a szívünk mélyén tudtuk hogy bûnös", meg "szabadon engedtünk egy gyilkost". Nem tudom mennyit kapott a tévés szereplésért, de biztos sokat. Bekavar a nõ és szítja a gyûlöletet, a médiának erre van szüksége. És az önvédelmi törvényt (Stand Your Ground) is próbálják eltörölni. Azoknak is kell a gyûlölet hogy véghezvihessék a tervüket. :(
Igazad van. Mert elég hülyeség amit összehord az az esküdt. Ezzel azt mondta, hogy "tudták" hogy bûnös, de direkt elengedték? Ezzel nem haragítja saját maga ellen a tüntetõket. Igazából viszont minden arra utalt hogy ártatlan, csak azért érezhették máshogy, mert a média folyamatosan manipulált mindenkit és az biztos hogy õk is néztek tévét, meg õk is olvastak újságot, nem voltak bezárva egy cellába ahol nem érintkezhettek a külvilággal. Vagy egyszerûen csak hazudozik a nõ és kapott érte egy csomó pénzt hogy hülyeségeket beszéljen. Biztos hogy nem azért állt ki a kamerák elé felfedve az inkognitóját, mert egy fillért se kapott érte és csak veszélybe akarta sodorni saját magát és a családját. :hogymi:
Kaptam egy emailt, azt írja a bolt, hogy a rendelésembõl még 2 dolog hiányzik, de még 1 hét és postázzák a csomagot. De jó hogy 6.-án rendeltem. :D 1 hónap (+pár nap) alatt ideér, pedig azt hittem hogy másfél hónap is lesz belõle mire feladják. Persze nem sürgõs, de azért 1 hónap az azért egy kicsit sok.
Kínából is visszaírtak, hogy csúsznak a postázással. :hogymi: Remélem a következõ rendelésemmel nem tökölnek majd ennyit. 1 hónap kell nekik néhány hülyeség legyártásához és postázásához. A minimum hogy legközelebb adjanak majd valami árengedményt. Viszont gyorsan válaszolnak, minden információt megadnak, lehet velük tárgyalni és fontos nekik hogy meg legyen elégedve minden vásárlójuk. Ebbõl a szempontból nem panaszkodhatom rájuk. :)
Még nem adták fel. Azt mondták hogy sok a megrendelésük ezért lemaradtak egy kicsit a munkával, de dolgoznak rajta és legkésõbb Hétfõn postázzák.
Várom a kínai rendelésem. A csomagkövetõ szerint már itt van a városban és épp kiszállítják. Elég szép teljesítmény, mivel tegnap adták fel a kínaiak. Úgy tûnik hogy 1 nap alatt ideér. :thumbup
Tényleg ideért. A kínai cég több dolgot küldött mint amennyit rendeltem. Ingyen. :thumbup 200 felvarró, helyette küldtek 207-et.
De nem is csak ez volt a meglepõ, hanem a minõség! Azt hittem hogy valami 3 csillagos minõségû rongyos, halvány, felvarrókat küldenek, ehelyett tényleg valami bámulatosan kiváló minõséget találtam a csomagban. :eek: Már tervezem a következõ rendelést.