Tanito jellegu kritikaert sosem... :)
Printable View
http://cdn.vectorstock.com/i/composi...tor-764838.jpg
Szerintem az unlike az az, mikor valaki valamit tetszikel, de aztán visszavonja. A dislike pedig az ami eleve nem tetszik neki és rányomja a dislike-ot. (Már ahogy én gondolom. Lehet hogy nem így van, csak így tartanám logikusnak.) :)
Töröltem a veszekedést. :hogymi:
...az eredeti topicot töröltettem,mivel egy fórumtárs jelezte,hogy esetleg van akiben riadalmat kelthet...ezúton is elnézést kérek ,ha így volt,de a jó szándék vezetett.. a 73 topic újra él egy novella formájában...kicsit visszavettem a kemény stílusból,tehát mindenki bátran olvashatja....
A kijevi eseményeknél nem jelent meg a hozzászólásom. Ha megtennéd, hogy közbenjársz a dologban.
Linkes hozzászólást áthelyeztem a megfelelõ topicba.
A "Csináld magad - Fõzéshez" nyitott témámat megszüntetnéd és áthelyeznéd az ott általam leírtakat az Õsi mesterségek al-fórum kemencés építõsébe? Nem figyeltem, hogy ez létezik bocsánat. No igen ez van, mikor Newbieskedik az ember :).
Ok, áthelyeztem. :)
Topic: Fegyvertartás - érvek, ellenérvek #167 hozzászólás
Megkérem Túlélõt,hogy ezen topic 167 bejegyzésébõl az én hozzászólásom idézetét törölje...semmiképpen nem értek egyet ezzel a hozzászólással és nem járulok hozzá,hogy akár a nickem is szerepeljen ilyen szövegkörnyezetben! Kösz!
Töröltem.
Pár hozzászólást áttettem az otthonvédelem topicba.
Kutyás kérdést átmozgattam a kutyatámadásos topicba.
Tulelo! A horgaszat topicban kivenned a legujabb fejenallos kepem? Koszi.
Ok, töröltem. :)
Könyvlinkeket áttettem egy könyves topicba. Milan hozzászólását áttettem a táplálkozásos topicba.
Néhány másik, régebbi hozzászólást is áthelyeztem a könyves topicba.
Írtam az új topikba, miért lett törölve??
Ez abszolúte nem tetszõ dolog..
(finoman fogalmazok, alig tudom megállni hogy ne írjam le amit gondolok!...)
Én nem láttam ott csak egy darab pontot. Az nem hozzászólás, azt hittem valamit írtál, aztán törölted. 1 pötty minek lett volna ott? Nem értem.
Vagy ha azért tetted oda hogy Doom-ba beleköss, akkor értem, de azt meg nem tartom jó ötletnek. :hogymi:
Semmi kedvem megint veszekedést, meg balhét látni, nem akarok békíteni senkit, van elég gondom a nélkül is, idõm meg annál kevesebb hogy békebírót játsszak. Ha nem kedvelitek egymást az rendben van, de fórumon kívül vitassátok meg. Skypon, Facebookon, privátban. Ne itt. :nemnem:
...nem szívesen írom ezeket a sorokat...de ha valahol nemkívánatos személy vagyok azt megértem...
Azt is ha a Fórum tulajdonosa és a fórumozók nem az állandó veszekedést akarja látni...
...ezért szavazásra bocsájtom a fórum tagságomat (regisztrációmat)...
1 húzzáelDooom
2 maraggyáDoom
mást nem kell csinálni csak ide a számot beírni..ha az 1-es javára...50 % + 1 szavat érkezik...soha többé nem írok ide semmit,csak csendesen figyelgetem a dolgokat (mert érdekel a téma)..
..ha a 2-es mellett dönt a többség...akkor innentõl nagyon nem érdekel semmi "jó indulatú" megjegyzés...
..holnap reggelig lehet szavazni.....ez is egy teszt...:)...Szép napot!
Nem érted?
Azt talán érted, hogy Doom miért cseszett szét több topikot? Attól függetlenül, hogy õ nyitotta, nem lett volna joga olvashatatlanná tenni õket!
Volt rá lehetõsége? Volt!
Jó a rendszer? Döntsd el te, vagy a topiklakók!
Miért is van a javítási lehetõség??
Nagyobb fórumokon nincs ilyen! Ott az az elv, hogy mindenki gondolja meg mit ír! Ha butaságot írt valaki, vagy megváltozott a véleménye, akkor azt nyíltan korrigálta egy új beírással, nem pedig sunyi módon odalopódzott a régi beírásához és korrigálta, vagy akár kitörölte teljesen!
Nem korrekt és fõként nagyon sérülékenyek így a topikok, a témák és a folyamatosság! Lásd ami történt a napokban sok topikkal!
Ez jó nekünk? Vagy kérdezem másképpen: Kinek jó ez?
Amit szerettem volna elérni Doom egy újabb topikjában, hogy a fejéhez kapjon, hogy elgondolkozzon rajta, hogy mit tett, hogy (esetlegesen) bocsánatot kérjen a vitapartnerektõl és minden olyan fórumozótól, aki bemegy azokba a topikokba és értetlenül bámul az összefüggéstelen pontok láttán. De a legfontosabb lett volna, hogy vállalja beírásait és leszokjon az utólagos törlésekrõl minden alkalommal mikor menstruál...
Kérlek írjál ki szavazást a javítási opció megszüntetésérõl!
Nem tartom így komolynak, korrektnek ezt a fórumot!
Ameddig ez nem változik meg, addig én nem is kívánok több hozzászólást itt megtenni! És ezt nem úgy mondom mint Doom, aki teleirkálta ezzel pár napja ezzel a topikokat, majd ma megnyitotta újabb topikját, amit ha bedurcáskodik megint valamin, akkor ezt is szétcseszi a visszamenõleges törléseivel!
Uff én beszéltem!
2
Szerintem, sem kell a szerkesztés gomb. Több esetben volt már olyan, hogy valaki baromságot írt, mint "szakértõ" vagy olyan képet tett fel, amibõl rögtön lejön, hogy nem ért a dologhoz. Utána meg csendesen törölte, amikor többen röhögtek.
Vállalja mindeni a leírtakért a felelõsséget vagy csak az admin illetve az általa megbízott személyek engedélyével történjen törlés, módosítás.
Ebben, teljesen egyetértek Mizu-val.
Nagyobb fórumokon sokszor nincs javítási lehetõség, de tudom hogy milyen dühítõ tud lenni mikor valamit rosszul ír valaki és nem tudja kijavítani. A javítási lehetõség pont azért van itt jelen, mert az a fórumozók javára válik ha utólag javíthatják a rosszul írt, hibásan beírt dolgokat. Vagy rosszul írt link, rosszul betett kép, szerkesztési hiba, tömérdek ilyen dolog van.
Csak 1 napra tiltottam le a javítási lehetõséget, de rögtön volt visszajelzés, hogy ez nem jó így. Ha letiltom nem jó, de ha úgy hagyom akkor se jó. Igazából nincs jó válasz, biztosan van érv mind a kettõ mellett.
Felõlem lehet szavazás arról hogy lehessen-e szerkeszteni a dolgokat utólag. Nekem mindegy a végeredmény. Csak azt mondom hogy jó lenne már balhézás nélkül fórumozni, mert fárasztónak tartom ezt így.
..annyiban igazat adok Mizunak,hogy egy Elnézést kérek kijár...nem akarok itt a törlések okáról beszámolni (akire tartozik megtettem)..
...mondjuk az jogos,hogy csak a moderátor töröljön (lesz meló :huuu:)
Doom: 2
Szerkesztés:
Igen, mindkettõnek vannak elõnyei, hátrányai.
A legjobb szerintem az lenne mint néhány helyen, hogy pár percig még lehessen szerkeszteni.
De nem fontos, jobban belegondolva talán tényleg egyszerûbb lehet nélküle, fõleg ha ilyen nagy gubancokat csinál.
Csak kicsit felhúzott elsõre a dolog, ezzel meg lehetett oldani azt a vacak automata moderációt is.
Egyetértek az elõttem szólókkal , pár perces helyesírás kiigazítás belefér ,de a tartalmi változtatások , törölgetések nem tetszetõs dolgok számomra sem .
A saját post egy meghatározott ideig (kb 10 perc) lehetséges módosítását támogatom én is. Ami azon túl van az maradjon is ott.
Alapvetõen azzal sem értek egyet, hogy egy veszekedést az admin/moderátor töröljön, mert lássa csak mindenki, hogy ki volt a provokátor/kötekedõ, és milyen hazug indokok alapján fajultak el a dolgok, ne legyen egy sunyi kitisztázva azáltal, hogy eltûnnek a "veszekedõs" hozzászólásai.
Ellenben sokszor félreértésre adhat okot egy elgépelés, rossz link (pl. vágólap nem íródott felül, így másik kerül beillesztésre), ezért mindenképpen kellhet egy idõintervallum önkorrigálásra. Lehet, hogy nem is azonnal veszi észre az ember, ezért talán 10 percnél több kellhet, de semmiképp sem napokra visszamenõen!
volt egy tripla hozzászólás, abból töröltem kettõt.
Kérném ezt törölni. http://magyarprepperforum.org/showth...ll=1#post51348
Több a kelleténél a személyes dolog.
Köszönöm!
Rendben, töröltem. :)
A menedéképítés topikban a 3 utolsó bejegyzésembõl a középsõt töröld légyszives(amiben nincs kép)
Kérdezném még, hogy az utolsó bejegyzésem imguros linkjeit nem lehet valahogy megjeleníteni a hsz-ben?
Valamint további kérdésem még, hogy mostanában nem látom a bejegyzéseim alatt a hozzászólás szerkesztése gombot, így nem tudok belejavítani a hszba utólag. Ez miért van?
Csak 10 percig lehet szerkeszteni a hozzászólások, mert volt egy kis vita belõle.
Jobb híján bele kell jönni a linkelésbe és a képfelrakásba, én is így teszek.
Tulelo mint adminisztrátor vagy egy moderátor tudja ilyenkor szerkeszteni a hozzászólásod.
Egyébként legközelebb majd a "Kép beillesztése" menüpontot használd a képek megjelenítésére (minden képlinknél külön-külön), mert a sima "Link" menü csak egy kattintható linket(hivatkozás) hoz létre és nem jeleníti meg magát a képet.
Ok értem..csakhogy a kép beillesztése csak 8 képet enged 1 hszhez és az én beszámolóim általában lényegesen töb képet tartalmaznak.
Ráadásul a normál képfeltöltés is limitálva van, nem azon múlik a dolog, hogy belejöttem-e, avagy sem..
Továbbá ha nem tudok a limit miatt feltölteni és nem jövök rá hogy ez a helyzet állt elõ és már elegem van a próbálkozásból, elmentem a hszt, hogy legalább az megmaradjon amit addig írtam. Utána szerkeszteném, de már nem tudom, pedig még folytatnám....így eldarabolódik az egész. Más fórumokon ez nincs így és megadják a lehetõséget az embernek, hogy megosszon, mivel ez a fórumnak csak használ.
Ok, töröltem a középsõt.
A vadat, halat topickban kernek egy kis segitseget. Koszonom.
A hozzászólás alá mozgattam a képet. :)