Ncore, ahogy itt Magyarországon szokás.
Printable View
Most még izgalmasabb ez mint a sima Walking Dead.
Belerakták a pszichológiai hadviselést is. Megtévesztették az "idegen légiósok" a fõhõseinket.
Ebbe azért van pár példa, hogy mennyire veszélyes is lehet állandóan úton lenni (a nyílt vízen).
Az ellenfél kihasználja az érzelmi gyengeséget.
Persze azt a legtöbb esetben nem tudhatja az ember hogy ilyenkor ki az ellenség és ki a barát.
Folytatódik a Fear the Walking Dead 2. évada a 8. résszel.
A magyar AMC-n megy:
http://port.hu/fear_the_walking_dead...i_county_id=-1
Hétfõnként este 10 órakor kezdõdik. A 9. rész lesz jövõhét hétfõn. Még elõtte hajnalban 0:40-kor fog kezdõdni a 8. rész ismétlése, ha lemaradtál róla.
Mondjuk én torrentrõl szoktam beszerezni, mert egyébként szinte teljesen kimegy a fejembõl hogy mikor mi megy a TV csatornákon. Igaz nem is nézek TV-t sûrûn. :)
Az meg a másik, hogy este 10 körül nem igazán van már kedvem sorozatot nézni.
Hetedik evad, elso resz: nem is tudom. Nem tetszett a csokaland resze. Az uj fogonosz meg nem is olyan felelmetes. Hogy ki hal meg, azt nem irom meg. Valahogy nem hozott izgalomba a dolog.
Én most néztem meg. Az a halál az elég durva volt. :hogymi: A másik is, de az különösen.
Szerintem a Kormányzónál jóval félelmetesebb -legalábbis nálam annak jön le- , mert a Kormányzó csak hatalmat akart, meg hogy fõnök legyen, ez az új gonosz karakter viszont olyan mintha Isten akarna lenni. Gondolom azért látom így, mert a Kormányzónak ott volt a kislánya, meg a múltja, meg hogy elõtte biztosan rendes ember volt csak elveszítette a hitét és emiatt változott meg. Az új karakternél viszont nincs ilyen, inkább csak élvezi az erõszakot és nem a képességei miatt követik, vagy mert bármit ígérne, hanem azért mert rettegnek tõle, valószínûleg a saját emberei is.
Én így ez után a rész után már azt várom, hogy ki lesz aki a végén kicsinálja, illetve mit fognak elõtte neki mondani.
Most néztem meg ezt a részt. Annyira nem is volt durva, mint számítottam!
Ahhoz képest hogy mit tehetett volna velük az a "kedves úriember" még elég humánus is volt! És ezt most teljesen komolyan mondom. Ilyen az EMBER, az emberi természet, igen. Amit láthattunk az a hatalom gyakorlás õsi módszerének egy igen letisztult primitív formája. Viszont roppant hatékony.
Ehhez jobb hozzászokni még most.
Tudjátok mit csinált legutóbb az ISIS? Tudjátok? Nem, inkább ne akarjátok tudni! Azokhoz képest ez egy kifinomult úriember.
Ez az erõsebb kutya baszik elve volt. És Rickék pedig beleszaladtak. Azt hitték hogy a környéken õk a legerõsebbek....
Hát nem õk voltak. Ez átvitt értelemben egy oktató film is lehetne. Legalább is én ilyen szemmel is nézem. Persze a jófiúk szemszögébõl természetesen!
És hogy a saját csapata miért nem nyírja ki ezt a pszichopatát? Azért, mert hatékony, és életben tarja õket! Az õ szempontjukból ez a pszichopata a legjobb vezetõ. Egy igen durva SHTF hasonló vezetõket termelne ki magából a fosztogatók oldalán. Erre kell felkészülni.