Én fel vagyok iratkozva egy fémkeresõs Youtube csatornára. Mérhetetlen mennyiségû ezüstpénzt szoktak kikaparni a föld alól. Amerika! :)
Printable View
Én fel vagyok iratkozva egy fémkeresõs Youtube csatornára. Mérhetetlen mennyiségû ezüstpénzt szoktak kikaparni a föld alól. Amerika! :)
Kiomlott a fuszerkeverek az egyik szekrenyben, ki kellett pakolnom, hogy ki tudjam porszivozni, hihetetlen, hogy kb 100 db konzerv fer oda be! Az egyik kortesnek csunya volt a kulseje, mintha penesz jelent volna meg, felbontottam, semmi baja nem volt, megettem. Pillanatkep: Csatolmány 2327
Tekintve hogy idõnként be kell mutatnod a fegyvereidet, lõfegyvert nem rakhatsz bele.
Tehát:
Mini elsõsegély csomag
1 doboz kondom
1 doboz tampon
1 doboz vízálló gyufa
só,bors, miegyéb
svájci bicska (lehet kínai is)
bozótvágó
fenõacél/fenõkõ
gyalogsági ásó
egy íj+vesszõk, vagy nyílpisztoly+ vesszõk
kínai víztisztító+neomagnol tabletta
összecsukható kulacs
2 pár vastag zokni.
10m paracord
málhamellény
rejtéshez
1db 200/2m KG-PVC csõ
2db 200 dugó
1db 200 áttoló karmantyú
vastag nejlonzsák
4db co patron
szilikoncsõ
szódásszifon
vízmûves jelzõszalag
1m rozsdás vascsõ
ásó
30m madzag
No akkor most shadow kollega légy oly kedves és írd le hogy is néz ki az a "rejtés" a gyakorlatban? Lehetõleg lépésekre bontva, mert nagy az árnyék a fejemben a témában, ezzel szemben Neked úgy látom megvan a recept..:beer:
Ez a szódásszifon Co patron nekem is komoly fejtörést okoz :)
Fogadom az oxigénkiszorításban van szerepe..de hogy mindez hogy néz ki a gyakorlatban.....
Inkább nem is találgatok, csak várom az igét:D
Kedves szak, elv és fórumtársaim! Örömömre szolgál, ha gyarló elmém szüleményét megoszthatom Veletek! :D
Tehát:
0. Fogjuk a madzagot és kitûzzük két-két összekötött fa metszéspontjában az árok helyét.
1.A KG-PVC cövet egyik végén lezárjuk, belehúzzuk a zacskót, aljáig lógatjuk a szilikoncsövet és belepakolunk.
2.A szilikoncsõ kilógó végét a szifonhoz (amelybe elõzõleg belecsavartuk a patronokat) csatlakoztatjuk és a felállított csövet feltöltjük Co-val. Ez egyfajta védõgázas csomagolást eredményez. A töltöttséget gyufával ellenõrizzük.
3.A zsákot lezárjuk. A csövet szintén lezárjuk. Némi síkosító szükségeltetik a gumigyûrûkhöz!
4. Gödröt ásunk, függõlegesen, vízszintesen vagy akár ferdén, ízlés szerint. Úgy hogy a KG csõ legalább 60 cm mélyen legyen.
5. A csövet 20 cm földdel takarjuk.
6. A takarásra jelzõszalagot fektetünk.
7. A jelzõszalagot 10 cm földdel borítjuk.
8. Elhelyezzük a rozsdás csövet (esetleg csöveket) és betemetjük az árkot. Az illetéktelen ásók számára közmûároknak tûnik majd az egész.
Ha fémkeresõ, talál egy rozsdás csövet. :duhos: Ha mélyebbre szalad, meglátja a jelszalagot és esetleg a csatornacsövet.... Ki a fene akar kiásni egy szennyvízcsatornát? :hanyas:
Esetleg a közelben elrejthetõ a madzag és valami amivel ásni/kaparni lehet, például egy rossz vaslábas.
Magyarországon én eddig tudodmenyi ezüstöt kapartam ki? :) És nem minden találatom 2-300 éves dollárocska mint az amerikaiaknak! :) Nekünk jo dolgunk van europában! :)
Nem, de ha elmondod majd megtudom. :DIdézet:
Magyarországon én eddig tudod menyi ezüstöt kapartam ki?
Az itteniek olyan 15-25 ezüstpénzt szoktak kiszedni a föld alól, minden videóban.