Ezt vettem ma, 350 angol penz, oreg, muszakilag rendben van, automata Vitara. Extra szett gumi, itt-ott horpadas. Masodik auto lesz, csak horgaszni, loni jarni. Meg szukseg estere. Kep kesobb.
Printable View
Ezt vettem ma, 350 angol penz, oreg, muszakilag rendben van, automata Vitara. Extra szett gumi, itt-ott horpadas. Masodik auto lesz, csak horgaszni, loni jarni. Meg szukseg estere. Kep kesobb.
Kicsi. 5 cm-t meg van emelve. Pont azert vettem, mert az araert csoda, egyszeru, lehet mindenfelet venni hozza, egy hasznalt komplett motor 110 font hozza, bontva. Munkatarsame volt. Ket kep. Most felniket keresek, hogy visszarakhassam a 50/50%-os gumikat (utca,terep). Ugy kb olyan lesz, mint amire kell. Csatolmány 5071Csatolmány 5072
Nem komoly terepezesre szanom, csak arra kell, hogy ne maradjak ott sehol. Tegnap is remegett a lec az agyag galamb loter felazott, fuves, dagonyas parkolojoban, a kis varosi automnal.
big lájk!
az emberek javarésze amúgy se komoly terepen akad el, hanem könnyû/felázotton, ahol azt hiszi, hogy még megbírja a vas :) de az ilyeneken ez pont át fog segíteni
Ma kicsereltettem az osszes olajat, meg az egyik lengescsillapitot, ami banan alakura volt gorbulve. Masik terepgumi lesz, mint mondtam. Ma megyek ertuk. Majd csinalok kepet, ha megvan.
Ezt csak megerõsíteni tudom.
Pl.: Az Opelünkön eltört a bal hátsó rugó és mindkettõt cseréltettük, mert a kifáradt (régi) rugó nem olyan tulajdonságú mint az új. (Ha már meg volt bontva a kocsi akkor a lengéscsillapítók is ki lettek cserélve) Ja és nem "szervízben", hanem szakembernél - így olcsóbb és rugalmasabb errefelé a javítás, azonos minõségben kivitelezve.
Érdekesség, hogy a vasúti kocsiknál is párban cserélik az alkatrészeket, vagy ha a régit rakják vissza, akkor is elõtte bemérik a tulajdonságait. Ugyanezen okok miatt.
Vitatkozok!
Lengéscsillapítót és rugót mérõpados mérés alapján szükség szerint cserélünk. Beszerelés után újra mérünk. Sokszor olcsóbb mint vakon párban cserélni.
Egyébként a rugó nem fárad ki. Csak te nem kaptál olyat, mint ami be volt szerelve.