Belegondolva a bûnbandák most is az okos, de morál nélküli brutális vezetõket szeretik.
Printable View
Belegondolva a bûnbandák most is az okos, de morál nélküli brutális vezetõket szeretik.
Kiakadtak a Walking Dead fanok. Ezrével fenyegetõznek (megint), hogy nem nézik tovább a sorozatot. (volt már ilyen egy párszor, de mégis mindenki nézi) Túl brutálisnak találták a baseballütõs kivégzést. Gondolom meglepte õket hogy volt a HORROR sorozatban egy valóban felkavaró jelenet. :rolleyes:
Ami oké, de van egy rakás hülye aki fenyegeti a Negan-t alakító színészt. Komolyan, felnõtt emberek halálos fenyegetéseket írnak a színésznek amiért az eljátszott karaktere megölt egy másik eljátszott karaktert.
:huuu:
Vélemény a mostani epizódról?
Engem eléggé idegesít Carol, remélem hogy valami nagyon jó magyarázatot adnak arra hogy miért viselkedik így. Meg azt is remélem hogy visszaváltozik. A Terminátor Carol tetszett, ez a siránkozós Carol nem mondhatnám. :hogymi: De gondolom hogy majd halad elõre a történet és akkor majd alakulnak a dolgok vele is. :)
Carol tényleg hokin viselkedik, nem megszokott tõle. Szerintem szar volt a tegnapi rész!
Magjatsza. Olyan, mint egy vampir. Csak a vernek (nala nem tom minek, Rick csapata veszelyben talan?) kell megjelenni, s leszall a voros kod... hamarosan. Ez elejen nem vettem ot komolyan, de talan a legerosebb karakter lett belole.
A most vasárnapi rész nem volt túl akciódús. De háttérsztorinak elment. :) Kell egy kis építgetés, hogy a végén érdekeljen minket az új szereplõk sorsa.
http://img00.deviantart.net/53cf/i/2...wn-d9t0q1f.jpg
Spoiler: a szarvas fertozott volt?
Nem, szerintem a nyakán volt egy sérülés, valaki nyakon lõtte?
Most néztem végig, végig azon gondolkodtam hogy "Te jó ég, ezt az epizódot ki szponzorálta? Az NRA?" :haha: Tényleg minden üzenet benne volt hogy miért kell az hogy egy közösségnek fegyverei legyenek, hogy nem csak vadászatra és önvédelemre, de elnyomók ellen is mennyire fontos, de még az is belekerült hogy miért fontos az hogy a fegyverek ne legyenek beregisztrálva. :eek:
Megnéztem a most vasárnapi részt, nem nagyon értettem. Mi a fenét akar most Carl? És Sasha? Neki minek kell az infó Negan-rõl? Jesus miért nem kérdezte meg tõle hogy mit akar csinálni? Carl-nak meg ott az apja, meg a huga is. Mit akar emberkedni? Még a darts se megy már neki, inkább a barátnõjére koncentrálna. Túl sokat nem haladtak elõre ebben a részben, de azért nem volt rossz rész. Egyelõre nem lövök le semmilyen konkrétumot. :)
Az új Negan kisfõnök elég jó színész. :cool:
Most olvasom, õ a GTA 5-ben Trevor szinkronhangja. :D
http://blogs-images.forbes.com/inser...1/ogg-dead.jpg