Eredeti hozzászóló
cattaro
Tegnap úgy döntöttem, ez az a helyzet, amit SHTF-nek neveznek, tehát azért "prepperkedem", hogy ilyen helyzetben legyen forgatókönyvem. Így tényleg fullosra pakoltam a kocsit, kifosztottam a lakást, ruhából mondjuk betuszkolhattam volna még néhány zacskóval, elzártam a közmûveket, és ma lehúztam a BOL-ba. Rekordgyorsan értem le, a városban is, az autópályán is megdöbbentõen minimális volt a forgalom. Amikor megérkeztem az erdõbe, hatalmas megkönnyebbülést éreztem, hogy még sikerült kijutnom a városból a karanténok, útlezárások stb. elõtt, és ráadásul megpakolt kocsival, nem pedig kalandosabb úton. Így most egyesítettem a városi tartalékokat a jóval komolyabb BOL tartalékokkal. Ez 2 fõnek 2-3 hónapra elégséges lehet, ha gond lenne a heti beszerzésekkel, + tavasz lévén fokozatosan beindulnak majd a gyümölcsök, vadnövények stb. Holnap még ezt-azt beszerzek a közeli településeken, ha még tudok, aztán próbálok minél kevesebb emberrel találkozni minél ritkábban.
Nem számolok azzal, hogy 1-3 hónapnál korábban visszamegyek a városba bármi miatt is, addig távmunkázom, már amíg biztosítottak a körülmények ehhez (is).