-
A héten fejlámpáról írtam, a Skilhunt H03 modellrõl. Ez már nem az olcsóbb kategóriába tartozik, de akcióban vagy kuponnal 32$ körül be lehet szerezni. Azt pedig nagyon megéri! Textúrázott TIR lencse van a LED elõtt, szinte nincs is meghatározható hotspot annyira jól megtöri a fényt. Mérete egészen korrekt, EDC-re mint pipalámpa tökéletesen alkalmas. A fokozatok elosztása jó, alacsony fényerõn pedig kifejezetten kellemes dolgozni mellette. Mivel több ember már régebb óta is használja úgy néz ki, hogy tartós darabról van szó hosszú távon is.
-
A héten kinyomtam egy régóta húzódó cikket is az olcsó zoom-os elemlámpákról. SK98, W878 és klónjaikat veszem célba vele, leginkább arról fogtok értesülni, hogy ezt a legalja kategóriát miért NE fizessétek ki, ha picivel több pénzért sokkal jobbat is kaphattok.
-
Zanflare F2 két AA elemes elemlámpa volt a heti tesztalany. Nem rossz, nem rossz, kuponnal az ára is reális szinten marad.
-
https://youtu.be/gZIKOJ2RS9Q
Olvastam par cikket es ratalaltam erre a lampara, megtetszett, tudna valaki segiteni egy linkel, hogy honnan lehet ezt a tipust megrendelni?
-
Komolyan kérdezed, vagy ez most valami vicc amit csak én nem értek?
Ha komoly a kérdésed ajánlom a blogom, konkrétan az elsõ cikkem az S2+-ról szól. Kupont a kupon oldalon találsz hozzá, legalábbis a színes változatokhoz.
-
Nem vicc, neharagudj ha valami rosszat irtam, csak nem ertek meg ugy ezekhez mert most szantam ra magam egy ilyen vetelere, mindjart utanna nezek reszletesebben akkor ott
-
Ok, ha még most ismerkedsz velük akkor kezdd az egészet a bevezetõ, a szakkifejezések és a gyík oldalak végignyálazásával. Utána javaslom keresd elõ az akkukról szóló cikket, az is hasznos. Ha ezekkel megvagy akkor olvasd el a Convoy S2+ tesztet. Van több convoy teszt is az oldalon, most is van nálam kettõ, ezeket 1 hónapon belül teszem ki a bolgra, de lehet, hogy már holnap kimegy az egyik, majd kitalálom, a másiknál még nem írtam meg a szöveget, csak megfotóztam, de szerkesztve sincs, szóval az még idõ.
-
Lehet, hogy nagyon hülye kérdés (elõre is elnézést), de van egy ilyen ultrafire w878 lámpám üres elemtokkal.
Az írásod alapján NCR18650B akkumulátor való bele. Van valami elem is ami jó bele? Mert töltõm az nincs csak a lámpa kötött ki nálam.
-
Én véletlenül vettem egy led-et. (Lámpa volt a képen, úgyhogy azt hittem hogy egy olcsó lámpát kapok, de nem lámpa jött csak ez.) Mit lehet azzal a kis led-izével csinálni (minõségi elemlámpába való)? 7 dollárt adtam érte és gondolkodom hogy nem-e lehetne valamire használni.
-
Shadow: ha nincs meg az elem adapter, amibe 3db AAA elem fér, akkor csak akkut tudsz bele tenni, mert az ad elég áramot.
Tulelo: linkeld, hogy milyen LED-et vettél. Remélem nem b@sztak át valami olcsó XM-L2 LED-del, mert az olyan 2-3$