-
Társam elõbb vitte el a mentõ és fogalmam sincs hogy ilyenkor mi van. Fájt a foga, bevett néhány erõs fájdalomcsillapítót, felébredt arra hogy nagyon rosszul volt. Én MONDTAM neki hogy vegyen vissza mert nem lesz ez így jó. Fogalmam sincs mi van most.
-
Alkoholt gondolom nem fogyasztott?
Májprobléma?
A fájdalomcsillapítók megterhelik a májat ha jól tudom.
-
Már szólt, azt mondja hogy már semmi baja és jöhetne haza. Mondom én hogy csak pánikroham. Mondta hogy melege volt meg rohangált a házban össze-vissza. Nem látszott betegnek, csak nagyon idegesnek. Úgy néz ki hogy kutyabaja, épp csak hogy kihívta a mentõt, az valami kegyetlen összeg lesz. Pedig bárkit megkérhettünk volna és ingyen elintézõdik a dolog. Nem hallgatott rám. :nemnem:
-
Sziasztok!
Hogy lehet a chatet láthatóvá tenni??
Az új hellyel nem jelenik meg
Bocsi hogy ide írok, az offolóba is mehetett volna!! :)
-
Még nincs chat, majd rá kell jönnöm hogy a múltkor hogy installáltam fel.
-
Az ezüst videómhoz beírt a cég akiktõl vettem az érméket. :haha:
-
Az asszony már megint kezdi. Elõjött a költözés, erre mondja hogy úgyse fog sikerülni, nem jó ötlet, túl bonyolult, nem fog összejönni, nem sikerül majd, nagy bukás lesz.
Miért kell engem mindig a negatív hullámokkal bombázni?
Miért nem lehet azt mondani, hogy "jó, minden oké lesz, megoldjuk!"?
Hogy mindig ezt kell hallgatnom hogy nem sikerül, add fel, úgyis elbuksz. (Rokonoktól, barátoktól, munkatársaktól, mindenkitõl.) Ezt mondta mindenki az utazásom elõtt, ezt hajtogatták a mielõtt összejöttem az asszonnyal is, mielõtt lõfegyvereket akartam venni, meg mielõtt dolgozni kezdtem az egyik helyen, meg mielõtt elkezdtem a kisvállalkozásom, mikor 2010-ben vagy mikor elindítottam a Youtube csatornámat, meg mikor házra gyûjtöttem. Mindig mindenki azt ismételgeti hogy úgyse fog sikerülni.
Aztán összejött az utazás, az asszonnyal már tizenvalahány éve vagyunk együtt, van puskám is, az elsõ munkámmal is kerestem egy zsák pénzt, a vállalkozásommal is, a Youtube-al is jött X összeg, meg a végén a házra is összejött.
De ugyanúgy mondja hol ez, hol az, hogy adjak fel terveket, ne legyenek új terveim, úgyse sikerül.
Ezek után inkább azt várnám el, hogy a körülöttem lévõ emberek higgyenek egy kicsit bennem és mondják hogy "úgy lesz ahogy mondod". Mert az esetek igen nagy részében tényleg úgy vannak a dolgok ahogy mondom. Tessék bizakodni, nem másokat visszahúzni.
https://www.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw
Ott lesz az a híd, csak hinni kell benne. :)
-
Nem olyan rossz ez a bankkártya dolog. Most is kaptam 28 dollárt. Csak úgy 150-et az elsõ hónap után. +8-at vagy mennyit. Aztán most megint 28-at.
Persze vannak szabályok. Ne vásárolj semmit, a zárás elõtti héten, vagy legyen rajta valamennyi plusz pénz, amit ráfizetsz és rajta hagysz.
Szidják az emberek a bankkártyákat, de igazából csak ésszel kellene használni. Ne kölcsönözz, csak használd. Azonnal tedd rá a pénzt a számládról, miután használtad. Ne hagyd hogy tartozásod legyen. Fõleg ne az utolsó héten, különben kell fizetned egy rakás havidíjat. Egyszerû. (Mondjuk érdekes hogy a bankárfickó nem értette hogy hogy mûködik a dolog, hiába magyaráztam neki!)
Igazából most hogy látom hogy hogy mûködik és elõnyökkel jár, így nem bántam meg hogy beszereztem.
:)
Persze, ez világi dolog, viszont havi 14 dollár az évente 168. Annyiból már lehet egy kis ezüstöt is venni, vagy valami hasonlót, hasznosat.
-
Nagy nehezen eljutottam a postára. Jó messze van. Erre azt mondják hogy: "Áramszünet volt, úgyhogy nem lehet hitelkártyát használni." - Volt nálam 5 dollár készpénz. :duhos: És ez nem elõször történt. Volt már hogy odamentem és le volt állva az egész postahivatal. Milyen már ez? Ki a tököm használ még készpénzt itt? Senki. Én meg csomót kések itt a csomagokkal a posta miatt. És máshol meg nem lehet kapni bélyegeket. Úgyhogy most biciklire ülök és tekerhetek a rohadt hidegben és szélben, hogy hátha azóta megjavult a postahivatal rendszere. Mert a telefont persze nem veszik fel. :mad:
-
Jól kidöglöttem, de csak összejött. Letekertem, mûködött minden náluk úgyhogy vehettem 600 bélyeget, aztán útközben megálltam a kedvenc "Százas boltomnál" és vettem néhány dolgot. Többnyire borítékokat. :) Aztán tekertem haza. 10 km letudva.