hõs vagy! :D
Amúgy ez vérciki nekik, legalább lenne egy áramtermelõjük, ha már tudják, hogy szar a hálózat
Printable View
hõs vagy! :D
Amúgy ez vérciki nekik, legalább lenne egy áramtermelõjük, ha már tudják, hogy szar a hálózat
Kitöltöttem egy angol nyelvi tesztet. Itt az eredmény.
http://i.imgur.com/1sBzVie.jpg
A teszt eredménye az, hogy a kitöltés szerint arra következtetnek, hogy az angol dialektusom:
1. Angliai angol
2. Skót
3. Amerikai "gettó néger" :haha:
Az anyanyelvem pedig:
1. Lengyel
2. Magyar
3. Török
http://www.gameswithwords.org
ami az eredeti nyelved illeti meglepõen jól tippelnek :D
Az igen, bár nem tudom hogy a "gettónéger" dialektust honnan veszik. Talán a GTA San Andreas-ból ragadt rám sok minden.
Igaz, elég sok fekete Youtube-oshoz vagyok feliratkozva, elõfordulhat hogy az is befolyásolja az angolomat. :)
de az csak a harmadik helyen van! :D
Elõtte meg a szigetország...
Nehezen jön össze, de lehet, hogy tökre igaza van
Az én angolom is jó nagy katyvasz lehet
Tudom az angol szavakat, de a magyar nyelvtan benne van a fejemben, úgyhogy abból néha biztosan érdekes dolgok születnek. :haha:
Mentem a dolgomra, erre félúton látom hogy megint a hátam mögött sunnyog egy rendõrautó. Mert mennyire gyanús az, hogy egy alak egy leveles ládánál matat. Mit csinálhat valaki egy levelesládánál? Nem is tudom, talán leveleket ad fel? :rolleyes: Egészen pontosan ma 18-at. De ha annyira kíváncsiak, megállíthatnának és megkérdezhetnének hogy miért sétálok minden második nap a postaládához. Nem titok. Mikor sétálok és a hátam mögött 30 méterrel halkan gurul egy járõrautó, nagyjából úgy mint KIT lopakodó üzemmódban, akkor az úgy nem túl kellemes érzés. Még jó hogy a postaláda nem egy sötét sikátorban van, mert biztos a frászt hoznák rám. :haha:
Lehet hogy csak unatkoznak reggelente és ezzel ütik el az idõt.
Meg arra gondoltam még, hogy a postaláda egy arab üzlet elõtt van. Lehet hogy azt õrzik ennyire? :) De kinek lenne azokkal bajuk? Abban a boltban banánt meg ilyesmit árulnak.
Mindenesetre elég fura. Mondjuk mindegy, még másfél hónap és költözök, úgyhogy mert nem lesz ki után gurulni reggelente. :)
http://cdn.thedailybeast.com/content...708.cached.jpg
Tégy próbát a zsarukkal.
Egy reggel, miután bedobtad a leveleket, üvöltsd, hogy Allah akhbar és szaladj el.:D
Biztos nem viccelõdnék ilyesmivel. Amúgy sincs semmi bajom velük, csak jó lenne ha megkérdeznék hogy miért sétálok minden nap arra. Elbeszélgetek én velük ha kíváncsiak, nincs azzal semmi gond.
Több mint két éve járok arra minden egyes nap. Idejük lett volna megállítani 1 percre. Sose sietek, fõleg az után hogy már feladtam a napi borítékadagot, utána van idõm beszélgetni. :)
A múltkor meg találkoztam egy ismerõsömmel, társalgunk, erre ránk hívja a boltos a rendõrséget, mert miért beszélgetünk mi az õ boltja elõtt. :rolleyes: Vásároltam náluk párszor, elég bunkó népség. Legutóbb venni akartam egy születésnapi köszöntõ képeslapot. 20 percen át kerestem, de nem kérdezték meg hogy mit akarok, pedig üres volt az egész bolt, nem volt másik vevõ. Erre akkor már én kérdeztem õket, hogy nincs-e valami születésnapi lap, amit ajánlani tudnának? Erre mutattak egy 7 dolláros ocsmányságot. Mondtam nekik hogy ez nem tetszik. Mutattak egy kicsit olcsóbbat, egy macskásat. azt megvettem. Erre az egyik boltos a másiknak: "He', csak ez kellett neki?" "Aha, csak ennyit vásárolt."
Végtelenül bunkó kiszolgálás, úgyhogy azóta nem is mentem oda vissza. Úgyis csak túlárazott szemetet árulnak, az meg kell a francnak.
:gonoszrohog:Amiket írsz az USA-ról, az lassan a 3.Birodalomra kezd hasonlítani.