Az nem az én késem.
Printable View
Az nem az én késem.
..kifigyeltem oda nem ér fel az ár, a legnagyobb víz állásnál sem,onnan jött az ötlet.......meg nem találja senki.....fémcsatos mûanyag hordóba van+belül is külön zsákokba...remélem bírja...amit elfelejtettem belõle...szúnyogriasztó,egy ásó és ma láttam egész kicsi gyerek horgászbotot...majd leteszek egy másikat is ha összegyûlik a bele való.......egy óra séta a kis hely végig biztonságban a parton....kihagyom a pánikot.......
egy félszigeten van a tónál, nem tudom milyen növények.
ami már telepítve van azt nem tudom fényképezni,a következõ,gyûjtés alatt van...bár ez most háttérbe szorult,mert az anyagi lehetõségek végesek....most a kocsi komolyabb felszerelése van folyamatba,ha ma nem kell sokat dolgozni lehet meg is csinálom(csinálok képeket is)...az elsõnek a tartalma.....5 kg száraz kutyaeledel,20 db készétel konzerv,5 db savanyú káposzta,1 kg só,cukor,10db löncshús,2kg háztartási keksz,100 oasis víztisztító tabletta,10literes bogrács,olcsó balta,ruhaszárító kötél,takaró fólia,2 csomag kalmopyrin,1 liter sampon,törölközõ,régi nem használt mosott ruhák,kibokszolt régi,de jó bakancs........a telepítés,vízszintesen kb 20 cm föld került rá,ez azért jó mert a kiásásnál csak talpra kell állítani így könnyen kivehetõ a gödörbõl vagy vissza fektetve újra betemethetõ,,,tapasztalatom még nincs öt év múlva beszámolok róla,ha lejár a szavatossági idõ
....ami még kell és ezért készül a második,pohár,szúnyogriasztó,tgazdaságos sátor,gyalásó,kávé,esetleg gázfõzõ(csak drága),kis horgászbot,csali....ti még mit raknátok?????....a hordó sima fémcsatos,mûanyag ,bármelyik gazdaboltba van 9-11 ezresért....de mint írtam lassan halad minden,nincs annyi pénzem rá amennyit szeretnék.......
...na hölgyek,urak.....akkor a kocsi is rendbe lesz....elfogadom,hogy nem romlik meg a konzerv...de ha igen..hát elpostázom és csak azt tessék enni :)...szóval vettem még tegnap egy gurulós ágynemû tartót,pont méret a csomagtartóval hosszába és mellé fér még ásványvíz,a hátizsák és a ruházat....letakarom az alu napvédõvel..hátha fog a hõmérsékletbõl...így faszányosan egy szintbe kerül a filc,marad hely bõven a csomagtartóba,csak 15 centivel magasabb...a tartalom....a képeken,de le is írom ha igénylitek....Csatolmány 2591Csatolmány 2592Csatolmány 2593Csatolmány 2594Csatolmány 2595
Doom!Kár, hogy nincs olyan gomb,hogy big like. Asszem most megnyomnám vagykétszer. Kérdésem, hány literes a hordód? Tipp.. A teszkó gazdaságos sátor helyett egy vízhatlan takaró fólia hasznosabb lehet, mert azok az egy rétegû sátrak nem azok.