miaz a TTIP?
Printable View
miaz a TTIP?
jujj
A TTIP röviden:
Gazdasági neutronbomba. WestBam linkjén kívül a magyar természetvédõk szövetségének cikkjeit is érdemes megnézni.
GaborV-nek - köszi, valamelyest közeledtünk, meg tisztábban is látunk.
Akkor nézzük újra:
1. Nem látok regnáló gazdasági válságot, sem adóterrort. Sírni persze, lehet. Én nem kevernék bele politikát, de lehet, hogy IGAZAD VAN. Persze, tegyük hozzá, hogy fordított helyzetben egy másik politikai oldal is lecsapná a magas labdá(ka)t.
2. Ha itt lesz 8000, az csak KEZDÕ szám lesz. S ha újabbak nem jönnek (pedig jönnek), bátran számold hozzá a CSALÁDEGYESÍTÉSEKET, amik majd kíméletlenül következnek. S az nem duplázódást jelent, hanem sokkal nagyobb szorzót.
3. Itt nem látok vitát.
4. Itt sem. S azt is elismerem, hogy emberként VALAHOL meg kell tudni élniük, természetesen.
5. Még ha csak 16 ezren jönnének is (ami persze nem igaz), - ki hívta õket? Kinek hiányoznak? Miért csakis ide akarnak jönni? Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Szaúd Arábia, Izrael? USA? Megmondom: mi vagyunk a puhányok, akik beengedik õket. S tudod mit kapunk "cserébe"? Egy vallási fanatikus lakosságot, aki családegyesítéssel is terjeszkedik, ÉS NEM ASSZIMILÁLÓDIK. Itt a lényeg! Nem asszimilálódnak! Sem vallás, sem nyelv, sem társadalmi szokások tekintetében! Egy idõ múlva lehet, hogy õk oldják meg az egységes EU-nyelv kérdését: az ARAB lesz az!
6. Hiába szökik át, ha Németországban pillanatok alatt kiderítik az ujjlenyomata alapján, hogy itt kellene élnie, mert ide "szól a jegye". Nyilván a németek is megkapják az ujjlenyomat adatbázist.
7. Ja, értem, az EU fizeti. Aztán az EU mibõl fizet? Szerintem A TAGORSZÁGOK BEFIZETÉSEIBÕL.
Ráadás: én eddig a terrorfenyegetettségrõl nem is írtam, de látom, hogy mások már megtették. Ráadásul az több generáción át lappanghat, mint a külföldi példák mutatják.
7, Az EU fizeti. Bezony. A királyi 1 baromságaival ellentétben a magyar állam NULLA Ft + áfa pénzt költ a menekültekre. A táborokat és a tranzitzónákat is ojróban perkálják.
Ne haragudj, de nem állom ki szó nélkül.
Ez nettó baromság. Mert mibõl is ad az eu? A befizetésekbõl bezony! Mindent fizet? Kifizeti a rendõröket, a katonákat, az eü ellátást, a "vadkárt", a nemi erõszakok áldozatait, az összefosott vasúti kocsikat? :hanyas:
8000? Aha számoljunk csak! 1fõ azután családegyesítés 3 feleség 2-2 kölyök. tehát 1 fõ=1+3+6 azaz 10 fõ! Tehát a 8000=80000! :eek:
Diplomás migrács? Minden bizonnyal létezik..... Ahogyan becsületes politikus, szavahihetõ ügyvéd és dolgos cigány is. :haha:
shadow177
Befizetésekbõl igen, azért mi még mindig többet kapunk, mint amit befizetünk, bármit is mond Drábik :D Hozzáteszem van elképzelésed arról, hogy a helyi gazdaságot egy migránstábor hogy meg tudja pörgetni? USA-ban Detroit egy része kb a migránsok fogadásából él, Nálunk is simán lehetne mit kezdeni a kihaló félben lévõ bányászfalvakkal és Ózddal. Jó persze munkát is kellene nekik adni. Mit? Mivel jelentõs részük eleve bányászati alkalmazott volt a kérdésre nem nehéz választ adni. :)
Jelenleg a 8,7 milliós Magyarországon él kb 7,5 millió Magyar és üresen áll kb 1 millió fõnek elég lakás (kb 1 misi magyar van migránsként külföldön). Nem fogunk "megtelni" (hozzáteszem Nyugat-Európa sem, minden kurucinfól rémhírrel ellentétben európa nem "telt meg". 3% az összes migráns aránya az EU-ban és ebbe meg már a 20 éve itt élõ török is bele van számolva.
Erõszakok kapcsán. Na most, kérlek, még mindig ott tartunk hogy évente mondjuk megerõszakolnak a helyi "underclass" tajgai évi 3-400 nõt... te meg a 2-3 eseten pörögsz amit a migránsok csináltak.
Nem látja a fától az erdõt tipikus esete :D Vazze, az égõ borkor körül kiabálsz, miközben a hátad mögött az egész város lángol vagy 26 éve.
Ezt nem beszólásnak szántam, csak érezd át az arányokat is :) Persze, tragédia minden eset amit a migránsok csinálnak európában. Igen. DE annak a 3-4 SZÁZ szorosát csinálják csak magyarországon évente a helyi "elemek". Hozzáteszem az nem szokott hír lenni, hogy a migráns nõket ugyan úgy erõszeretettel erõszakolják a helyi "elitek". Félholtra dugtak nem túl rég egy fekete csajt (eszem a gusztusukat mert a csaj kb azóta nem fürödhetett amióta átkelt a tengeren).
Összefosott vasúti kocsik: hallod, legutóbb tudod ki fosta össze a menekültekkel teli Szeged-BP vonatot amin szerény személyem is rajta volt? Egy hullarészeg magyar szöszi szaratta az ölebét a 1. osztályra.
Láttál te már miránst 3 feleséggel? :D Am családújraegyesítés NEM LESZ. Ezek 80% egyedülálló fiatal pasik, akiknek soha nem is volt nõje (saria) tehát nincs család amit utánna lehetne hozni...Mondjuk ez azért jó hír a 30000 magyar prostinak :D
A migránsok iskolázottási adatai: Ne a kurucinfó harsaütésszerûen, este a kakaó mellett kitalált számaiban gondolkozz, hanem nézz utánna magad a valóságnak.
https://fee.org/media/12622/syrian-e...433&height=525
Én ma kérlek konkrétan egy SZÕKE kékszemû migránst találtam reggel a padon ülve. Németországból elszármatott egykori munkás kölke, úton németországba. Iskolázott és tud németül, kicsit angolul (ezért tudtam kommunikálni vele).
Én elhiszem hogy jól esik szidni az európai lakosság 2%-át kitevõ migránsokat és õket hibáztatni mindenért, de valójában a migránskérdés nincs az elsõ 10 legnagyobb gebasz között. Túltolt hiszti amivel a kúrmányok a saját szemetükrõl terelik el az emberek figyelmét. Szóval én be is fejeztem a témát, nem ér annyit az egész mint amit mi itt írtunk róla.
http://www.ucsusa.org/sites/default/...?itok=ELWB59_X
Valahogy az, hogy idénre vártam valami robbanásfélét a migránsok számában, de nem jött, téged igazol, de...
Olyan ember akinek anyád, húgod feleséged élete nem számít, akinek a te életed nem számít, kivéve ha nekik adózol, konkrétan megölhet büntetlenül a saját törvényei, hite szerint, abból egy, azaz egy darab is sok Európában.
Nem írsz rossz dolgokat, de ha idejönne pár millió kannibál, háát, nem sok csak 1-2 % de külön vigyázni kellene ne egyenek meg.
A legtöbb bevándorló azt állítja hogy szír, de Szíriát még térképen se találná meg. A fenti statisztika honnan van az iskolázottságról? Mert a német hatóságok teljesen más adatokat adtak meg a múltkor a médiának.
Pedig ezek a németek által az eurostatba feltöltött adatok alapján készült, csak ki lett belõle pucolva az a párezer bosnyák "szír" aki konkrétan mind analfabéta. A szír és Jordán iskolai rendszer egyébként egész jó volt 2011-ig, szóval a migránsok képzettsége koránt sem olyan tragikus, mint ahogy sokat hiszik. Amúgy a fõ baj pont nem az arab migránsokkal vannak. a legtöbb bûncselekményt elkövetõk valójában az Albánok és Bosnyákok, majd utánnuk jönnek az áldott Azeri barátaink és a Maliból-Csádból érkezõl. A legkevesebb gond pedig az örményekkel és az etiópokkal van.
Hozzáteszem, ha 3% bevándorló tönkre tud tenni egy kontinenst, akkor el kellene gondolkozni hogy a gond valójában nem-e a 97%-al van. És akkor menj el egy pláza tájékára és megérted mire gondolok.
A mennyi idõnk van kérdésre visszatérve, ha már ebben a topikban leledzünk:
Nos, a modellek alapján eléggé kevés idõnk van a TEOTWAWKI-ig.
A Forrester-Meadows modell szerint 2030-és 2050 között lesz a globális reccs.
A Mesarovic-Pestel modell optimistább, szerintûk elkerülhetõ a "világvége" ha összefogott, környezet-közeli, globális és hosszú távú intézkedéseket teszünk
A Bariloche modell kontinensenként eltérõ idõpontot jósol. A legkisebb gebasz Dél-Amerikában lesz, a legnagyobb meg Ázsiában.
A SARU modell igazából nem jósol globális összeomlást "csak" a lakosság egy jobban élelmezhetõ 2-3 milliárdra fog visszaesni.
stb
Összességében a TEOTWAWKI jó esetben 44, legrosszabb esetben 14 év múlva lesz aktuális. Tehát mi meg fogjuk élni. És ez nem ha és talán, hanem biztos, csak az idõpont kérdéses.
http://web.axelero.hu/eszucs7/modell/Vilagmodell.htm