Annyira nem vészes, csak nem tudom miért nem tudnak beszélgetni és miért játsszák el ezt a követõsdi dolgot. Érdekes, hogy eddig 3 járókelõ megkérdezte hogy mit csinálok, mikor a postaládánál látták hogy mennyi borítékot hurcoltam magammal. :)
Printable View
Annyira nem vészes, csak nem tudom miért nem tudnak beszélgetni és miért játsszák el ezt a követõsdi dolgot. Érdekes, hogy eddig 3 járókelõ megkérdezte hogy mit csinálok, mikor a postaládánál látták hogy mennyi borítékot hurcoltam magammal. :)
2 hete mondták a postán, hogy ne aggódjak, ha le is jár a postafiókom, majd a leveleimet 30 napon át megtartják és minden oké. Ma mentem a postára, erre mondja a fickó, hogy fel van írva hogy vissza vannak tartva a levelek, de úgy tûnik hogy mindent visszaküldtek. Mondom miért?? Erre válaszolja hogy nem tudja, de úgy tûnik hogy minden vissza lett küldve. :hogymi: Nagyon szép, mondhatom. Ki tudja mennyi pénzt buktam ezzel...
Meg a múltkor mondták hogy nyithatok náluk másik városban postafiókot. Erre mondja a fickó hogy azt úgy nem lehet, ahhoz személyesen kell a másik városba mennem. De mégis hogy? Fogjak egy taxit és fizessek ki érte 800 dollárt hogy odamenjek a másik városba fiókot nyitni, aztán vissza? :confused: Hogy van az, hogy Posta 1 nem bízik Posta 2-ben? Miért nem nyitják meg? A személyimet be tudnám mutatni itt, õk meg igazolnák a másik postának hogy tényleg én vagyok én. De nem, ezt nem lehet. :rolleyes: Akkor én most mit csináljak? Az üzletem vagy 1 hónapon át postafiók nélkül marad. Ami levél visszajön, nem mûködõ címekrõl, azzal mi lesz? Honnan fogom tudni? Eszem megáll. :mad:
Mindenhol arra számolnak, hogy egy embernek van autója és hitelkártyája...
Hitelkártyád már van, lassan ember lesz belõled :D
Lehet, bár ha lenne autóm se érné meg hogy lekocsikázzak több mint 800 kilométert hogy 5 perc alatt nyissak egy postafiókot.
Még vagy egy hónap költözésig. Várom már.
http://i.stack.imgur.com/KpOtd.gif
:rolleyes:
Szemétfújás
http://amerikaimagyarok.blogspot.com...emetfujas.html
Körbejártam, erre két rendõrautó áll egymás mellett a parkolóban. Az egyik meg néz és jó hangosan rám köszön hogy "How are you doing?". Erre mosolyogtam és integettem neki.
Akkor csak tudnak beszélni! :haha:
2 szemüveg = $330 :(
Nagyon ideges vagyok. Itt az új szemüvegem, de rosszabbul látok vele mint a régivel ami törött. Sõt, rosszabbul látok vele mint szemüveg nélkül! 320+ dollár volt és semmit nem látok vele.
Akik csinálták elintézték annyival, hogy "hordjad és hozzászoksz". De kizártnak tartom. Ha a régivel jobban látok, illetve az új szemüveg nélkül jobban látok, akkor miért hordanám az új szemüveget? Rosszul látok vele, de 2-3 nap múlva varázslatosan jól fogok? Ez egy baromság. Volt már szemüvegem ezelõtt, akkor élesen láttam, de szédültem benne. Most is szédülök, de homályos minden. Ennél kétszer erõsebb is lehetne, talán akkor látnék vele valamit.
Ilyenkor mi a francot csinálhatok?
Update: Egy egy rakás sz.r, visszaviszem nekik. Ha 80 fokosan eldöntöm elõre, akkor látok vele élesen. Amúgy meg semmit. Gondolom hogy vagy 3x ilyen erõs kellene. De hogy rontották el így? Kizárt hogy én hibáztam volna valahogy. A régi szemüvegemmel is jobban látok és az is hulladék. Tök mindegy hogy a szemüveg-keret jó, ha a lencsével semmit nem látok.