Lidl:
Rádióvezérelt hõmérõ 2999 Ft
Egy tekercs 3M-es ragszalag amit többen is írtak már: 699 Ft
Printable View
Lidl:
Rádióvezérelt hõmérõ 2999 Ft
Egy tekercs 3M-es ragszalag amit többen is írtak már: 699 Ft
Amazon, kb 4000 HUF. Csatolmány 1335 hogy miert fordul el a kep? Amikor kivalasztom, s feltoltes alatt is normalisan all... Arrrrgh!
Tescos dinamólámpa
Amit elõször vettem fél nap után meghalt. Másnap visszavittem, kicseréltettem egy másikra, ez egyelõre még bírja. Amúgy jó fénye van, tartalék lámpának remélem jó lesz. 3 funkciója van, 1 led, 3 led, villogó.
A tû, cérna nem árthat.
Tegnap érkezett ez a 10 literes vízálló zsák. Gondoltam majd BOB-ban a váltásruhát fogom benne tartani, vagy egy rövid túránál a kajának talán elég..Mikor kézbe kaptam kiderült, hogy belülrõl gumis anyaggal borított a zsák, tehát akár tábori vízszállításra, vagy tárolásra is alkalmas lehet, de ezt még tesztelnem kell.
Amúgy méretre elég kicsi..kb egy normál méretû borítékban érkezett:)
A zsák minõsége egész jó, egyedül a csattal nem vagyok elégedett, mert elég gyenge mûanyagnak tûnik..ha törik, majd kicserélem valami masszívabb darabra..
Az ára 1518 ft volt
http://www.aliexpress.com/item/New-1...869012397.html
Ma beugrottam a Reintexbe, mert volt némi üresjárati idõm két program között. Találtam is egy párt az angol DPM sátorlapomhoz. Ott árválkodott a szakadt BW sátorlapok között egyedül. Állapota leírás szerint újszerû, ott helyszínen átnézve én sem találtam rajta hibát. Az ára pedig baráti 4450 Ft volt.
Mai beszerzes, kb 330 ft. Csatolmány 1373
Nálunk egyszerûen nincs ilyen "sérült" leértékelés! :( Gondolom, már ki sem rakják, hanem a dolgozók, hazaviszik a "megsemmisítés" után..
Kár, mert tényleg jókat és olcsón lehetne nekünk is betartalékolni.