FB-on már most több olyan hozzászólást láttam, ahol azt írták, jó lenne ha az állam csinálna már valamit mert ha kifogy a kajából elindul fosztogatni...
Printable View
FB-on már most több olyan hozzászólást láttam, ahol azt írták, jó lenne ha az állam csinálna már valamit mert ha kifogy a kajából elindul fosztogatni...
nem vásárolni, hanem fosztogatni?
vagyis nemtom, nem voltam boltban, de azért a fórumon olvasottak alapján sem hiszem, hogy annyira nem lehet semmi élelmiszert kapni
mondjuk akinek nincs semmi pénze és nem tud dolgozni az más kategória, de gondolom õ meg nem a facbookon írkál
Úgy rémlik olyasmi cikkeknél olvastam amik arról szóltak hogy nem tisztázott még hogy miként lesz a fizetés a munkából kiesett idõre, mert a cégek állásidõt nem akarnak fizetni, szabiból meg nincs sok és ki tudja meddig húzódik a dolog. Sokan abban reménykednek hogy az állam majd támogatja a cégeket hogy az emberek megtarthassák a munkájukat illetve a nem dolgozott idõre is kapjanak fizetést.
Nálunk munkahelyen is soknak nagyon ki van számolva a fizetés, már azért sokszor morogtak ha kevesebb túlóra volt egy hónapban.
Nalunk ma jelentettek be, hogy pentektol bezarjak a sulikat.
A katonasag meg vonul be londonba, tobben posztoltsk kepeket meg videokat a bevonulo katonakrol. Szerintem keszulnek a lezarasra.
Egy FB-os hozzászólásból :D
Csatolmány 8656
Hmmm.., van bõr a képén!