A héten a Nitecore Tube aprócska elemlámpa került a középpontba. A kuponoknál van 4$-os lehetõség, élni kell vele, mert annyiért tényleg ajándék!
Printable View
A héten a Nitecore Tube aprócska elemlámpa került a középpontba. A kuponoknál van 4$-os lehetõség, élni kell vele, mert annyiért tényleg ajándék!
Errõl van valami tapasztalat? Mert rendelni akarok még és ennek kicsivel több a kapacitása majdnem ugyanannyiért:
https://www.gearbest.com/batteries/pp_399861.html
Kuponokhoz hogyan lehet hozzájutni?
A héten a Zanflare F6 mini elemlámpát teszteltem.
Raktaros:
Amit linkeltél azok 3,8V-os akkuk, ha a töltõ nem tudja a 4,3V-os maximális töltést akkor nem férsz hozzá a teljes kapacitáshoz.
Kupont kérsz tõlem, vagy keresgélsz neten, van sok oldal ami ezekkel foglalkozik. A blogomban az akkus és a töltõs összes elérhetõ kupont megtalálod.
Köszönöm.
7S5P csomagokban használnám, a feszültségeket be tudom állítani a töltõn.
Cellánként ballancer állítja be, abból még nem választottam ki a megfelelõt, de akkor ennek is utána kell járnom.
Kuponos oldaladat nem láttam, de most könyvjelzõztem, követni fogom :).
A típusjelzésben az utolsó betûk mit jelentenek? Pl.: A, FM, H, HM, ...
Na még egy kérdés :)
Vámon mennyire foglalkoznak vele? Érdemesebb több részletben rendelni?
EU PLUG Opus BT - C3100 V2.2
Gyanús mert új eladó, túl olcsó is, de bepróbálkoztam.
5 volt, már csak 4 van.
Passzolom mit jelent, de általában minden cellának van gyártói adatlapja elérhetõ helyen, azokban kell nézelõdni. Én már beálltam két típusra (30Q és NCR18650B).
Ha nagyon sokat rendelsz akkor megfoghatják. Én a 8db-nál nagyobb pakkot hanyagolnám, azzal nem hallottam még "problémáról".
Szerintem átvertek. Majd írd meg mennyi idõ után jutottál a pénzedhez. Nekem alin majd 2 hónap volt.