:haha:
Printable View
:haha:
....ma kicsit kiléptem a mátrixból....és "haza " tértem.....
Csatolmány 2645Csatolmány 2646Csatolmány 2647Csatolmány 2648Csatolmány 2649Csatolmány 2650Csatolmány 2650Csatolmány 2651Csatolmány 2652Csatolmány 2653
Remélem a sárga gévagombát leszedted! :)
Elkészítési javaslat:
Kicsit áztatni kell tejbe, mert alapból kesernyés. Átmosni sem árt.
Kiváló fasírtot készíteni belõle, kenyérpótlónak jó bele. Pörkölt, gulyás is jó belõle.
Igazából az enyhe savanykás íz ad pikantériát neki. Sokszor használják állagnövelõnek is.
http://www.miskolcigombasz.hu/fajlis...ist&kindId=354
Ma a nagyfonokom megnezte a hetfoi horgaszos csoportkepet, s azt mondta, hogy ugy nezunk ki mint a ceges milicia! Ha tudna, hogy kis preppercsoportom fele rajta van a kepen! (Nem mindenki tag). Csatolmány 2659
Megfentem a baltáimat, a kocsit rendezgettem, a kisebb hátizsákba összeraktam a gyógyszer és elsõsegély pakkot, intéztem egy használt USA ALICE zsákot, feltöltöttem az akksikat...
Köszönöm a receptet,ha itt az IDÕ észben tartom és felhasználom....erre a vidékre,területre nem vezetnek utak,még gyalog ösvény sem,valódi érintetlen hely,ahogy Isten megteremtette..megközelíteni csak zárt ruhába,bõrbakancsba és kamásliba lehet,vagy gumicsizmába....nem tépek le semmit,nem nyúlok semmihez....csak sétálok és leülök néha egy fatörzsre...ez szentély,templom áhítat és tisztelet kell,ha valaki ide belép..a nyugalom szigete....itt el lehet elmélkedni dolgokról,felszerelésrõl,a világ dolgairól....néha elgondolkodom talán vissza sem térek egyszer innen....az biztos,hogy pár óra megnyugvás után,jelentéktelen,bagatel dolgoknak tûnnek a mindennapi harcaink,gondjaink....
Tejes kanna másként.:)
Természetesen, szigorúan csak víz desztillálására.:D
Csatolmány 2674
Csatolmány 2675
Csatolmány 2676
Csatolmány 2677
Csatolmány 2678
Csatolmány 2680
Komposztáló talált anyagokból, két óra alatt. Teljes költsége: 0 Forint.
Csatolmány 2682
Csatolmány 2683