Durva dolgokat írsz tudod-e?
Mást nem tudok innentõl, csak szerencsét kívánni!
Printable View
Durva dolgokat írsz tudod-e?
Mást nem tudok innentõl, csak szerencsét kívánni!
Nézd Maszek!
Te hatalmas tévedésben vagy! A muszlimok NEM tisztelnek minket, hanem megvetnek. Mi számukra egy szinten vagyunk az állatokkal! És ez nem túlzás. Ezért sem integrálódtak soha, semmikor, sehol sem. Mert NEM AKARTAK!
Az, hogy a szemedbe néznek, és rebbenés nélkül bele hazudnak az nekik természetes, és NEM BÛN veled szemben!
Ezt õk úgy hívják hogy "takhríja" azaz megtévesztés. Ezt a korán PARANCSOLJA nekik!
Az a bajod, hogy fogalmad sincsen errõl a vallásról.
Tessék olvasd el ezt:
http://www.dzsihadfigyelo.com/wp-con...ok-1506211.pdf
Ez nem gyûlöletkeltõ propaganda, hanem az IGAZSÁG!
A domaint tekintve elsõ ránézésre erre azért nem mernék megesküdni.Idézet:
Ez nem gyûlöletkeltõ propaganda
Nálunk a városban vannak arabok, én nem általánosítanék. Sok csak árulja a kólát a 7-11 boltjában, nem ártanak senkinek. Van amelyik meg áttér késõbb kereszténységre. Mi is tele vagyunk itt keresztény irakiakkal, akik ránézésre teljesen arabok. Amióta itt vagyok nem volt velük bajom, nem zavarnak sok vizet. Az idõsebbek meg fõleg nem, azok csak kint beszélgetnek a járdán, vagy esténként sétálgatnak. Köszönnek hogy "heló". A fiatalabbakkal lehet hogy gond van, de amióta itt vagyok, csak egyetlen balhéról hallottam. Illetve 1 nagyobbról, meg egy kisebbrõl. De sok-sok év alatt ez szerintem elég elfogadható arány. Persze ha mondjuk 50-60% lenne az arányuk a lakosságon belül, akkor talán másképp állna a helyzet. Nem tudom.
Hogy ha kisközösségben saját törvénykezést akarnak, nekem az se lenne bajom. (Már itt az USA-n belül.) Vegyenek egy 100-200 hektáros földet és magánterületen építsenek közösséget. Aki akar, élhet ott a szabályaik szerint. A zsidó embereknek is vannak ilyen területeik. (Ráadásul nem is magánterületen.) Az indiánoknál pedig rezervátumokban élnek sokszor a saját szabályaik szerint.
Nem tudom, talán lenne megoldás sok mindenre.
Az biztos hogy ha elözönlenek egy-egy országot, aztán tisztelet nélkül lerohannak mindenkit, mocskolnak, szidják a befogadó országokat és nemzeteket, nem várnak, követelõznek, akkor abból jó nem származik. Ésszel kellene mindent csinálniuk, mert ha õrjöngenek és nem viselkednek, akkor -mint látható- kivívják a befogadó nemzetek ellenszenvét.
A tisztán látás kedvéért!
Senki nem akarja,én sem,hogy a megszokott nyugodt élete fenekestül felforduljon! Nem vágyom utcai zavargásokra,sem platós kocsira csavarozott 20 milissel rohangáló emberekre az utcán !
Nem, nem ezt írtam!Nem vágyom rá!
Ha figyelmesen elõrébb olvas a Tisztelt fórumozó láthatja!Idézet:
Nem tudok változtatni ezen a migráns dolgon.Nem vagyok döntési helyzetben,nincs hatalmam megváltoztatni a történelmet(mert ez masszívan egy történelmi esemény). A dolgok csak úgy történnek velem,velünk.
Figyelem az eseményeket és gondolkodom,hogyan fogunk tudni együtt élni ezzel a helyzettel.
Mert " élni kell ! "
Megmagyarázom!
Tehát adott a helyzet,jönnek!Senki nem tesz,nem tud tenni,nem akar tenni (az eredményt tekintve mindegy is) semmit!
Akik Európában döntési helyzetben vannak ez ügyben,toporognak,széthúznak,sózzák egymás nyakába a problémát.
Én, mint írtam nem vagyok döntés helyzetben és nem akadályozhatom meg a történéseket.
Kis porszem vagyok a történelem homokviharában,annyit tehetek ,hogy túlélem ezt is és ha hosszú távú,akár alapvetõ változásokat hoz az életembe,azzal megtanulok együtt élni és boldogulni amennyire lehet.
Ezt a gondolatot próbáltam átadni,elnézést ha nem volt teljesen világos vagy félre érthetõ voltam!
Félre értés ne essék!Nyilván valóan riasztó a helyzet ,éppen úgy nekem is mint ahogyan nektek.Nyilván valóan én sem szeretem ha erõszakkal rám kényszerítenek dolgokat,ahogy Ti sem!
De kérdem én,azon kívül,hogy ellenvéleményünk van és megfogalmazzuk aggodalmainkat,tehetünk valamit a változások ellen?
A parttalan elvi vitákat nem szeretem,illetve csak addig amíg körvonalazódik,megfogalmazásra kerül maga a probléma mibenléte!
Ha ez meg van,utána már a megoldáson töröm a fejem!
Például nagyon tetszett Unicornis hozzászólása! Ismerd meg,hogy mivel állsz szemben!Idézet:
Unicornis
Nézd Maszek!
Te hatalmas tévedésben vagy! A muszlimok NEM tisztelnek minket, hanem megvetnek. Mi számukra egy szinten vagyunk az állatokkal! És ez nem túlzás. Ezért sem integrálódtak soha, semmikor, sehol sem. Mert NEM AKARTAK!
Az, hogy a szemedbe néznek, és rebbenés nélkül bele hazudnak az nekik természetes, és NEM BÛN veled szemben!
Ezt õk úgy hívják hogy "takhríja" azaz megtévesztés. Ezt a korán PARANCSOLJA nekik!
Az a bajod, hogy fogalmad sincsen errõl a vallásról.
Tessék olvasd el ezt:
http://www.dzsihadfigyelo.com/wp-con...ok-1506211.pdf
Ez nem gyûlöletkeltõ propaganda, hanem az IGAZSÁG!
Valóban fogalmam sincs milyen ez a vallás,eddig nem kellett tudnom,de most megváltozott a helyzet.
A figyelem felhívást köszönöm,tájékozódom ez ügyben!
Nagyon szeretek betonozni.Össze hozza a családot jókat eszünk,sörözünk,poénkodunk közeben.
Mindazon által nem szeretnénk a hátra lévõ évtizedeket vízóra aknában leélni!
Szertejük az erdõt , a hegyeket a vizeket,a friss levegõt.
De semmiképpen sem akarok Tarzant játszani ,késsel a fogam között.
Egy dolgot tehetek,felveszem a ritmust az új helyzetekkel,alkalmazkodom hozzá és megkeresem a megoldásokat a problémára.
Érdeklõdéssel figyelem a fórumot egy ideje!
Konstruktív !
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy ebben a megváltozott helyzetben ki hogyan képzeli el az életét?Mi a cselekvési terve?Hogyan áll ellen vagy hogyan alkalmazkodik ,esetleg megfutamodik(hová?) ?
Maszek!
Dicséretes hozzáállásod a dolgokhoz! Valóban..
Tenni viszont tehetsz, te is és a családod is. Ahogy írtad tájékozódol, megnézed az ajánlott videókat linkeket. Ezek kiragadott momentumok, valóban nem szabad általánosítani, VISZONT mutat egy lehetõséget, egy variánst.
Unicornis írását is nagyon vedd figyelembe! Jókat, tényszerû dolgokat ír. Sajnos nem fenékig tejfel ez a vallás és hozzáállásuk más vallás (vagy csak), nem a saját vallás követõihez!
Túlélõ, ez neked is szól!
Bármennyire is kedvesek "hellóznak", mindig azt tartsd szem elõtt, bár hogyan is reagálnak veled, környezetükkel szemben, a vallási TÖRVÉNYEIK kimondják, hogy TE ellenség vagy!
Bizonyos pillanatokban ekként CSELEKEDHETNEK ! Nem biztos hogy így lesz, sõõõt talán (!!) még kicsi is a valószínûsége, de MEGVAN (!!!) a rizikója!
Nem véletlen hogy így is jellemeznek minden muszlim érzelmût.. "rizikófaktorral rendelkezõ"...
Tévedés ne essék, ez nem elõítélet, nem izgatás más vallás és népcsoport ellen, csupán már megtörtént tényekre hívjuk fel a figyelmeteket!
Hozzá jön még:
- vallásuk fanatikus alapú... nem nagyon tudok ennyire fanatikus vallást még mondani! .. ti tudtok?
- a halált szembenevetik, hiszen jólét vár rájuk odaát. kevés vallást tudunk mondani amely manapság (és eddig) ennyi öngyilkos merénylõt "termel" ki.. (nehogy valaki bebökje a Kamikazékat, mert az nem vallási síkon ment... a buddhizmusban vannak manapság is figyelemfelhívó öngyilkosságok, de azzal csakis saját magát gyilkolja!... a kereszténységben, meg fõbûn!...)
- vallásuk abszolúte nem toleráns "idegenekkel" szemben.. tudtok még ilyet?
- szemedbe hazudhatnak-megtéveszthetnek, mert VALLÁSI törvényük van rá! (ez mondjuk jelen van egy másik vallás törvényében is, de ezt most hagyjuk...)
- ahonnan jönnek, ahogy éltek eddig, - lazán túlélnek itt Európában és Amerikában bármilyen összeomlást, nélkülözést !! Az itt élõ "civilizált" polgártársaidra általánosan eltudod-e ezt mondani ?
- "szaporodási" rátájuk többszöröse a miénknél ! Nagyon fontos TÉNY!
- stb..stb..
Minden jel arra mutat tehát hogy eddigi "európai" identitásunk és maga a fizikai valónk - VESZTÉSRE ÁLL !!
Valószínûleg ez is volt a cél! Azért viszont imádkozhatunk csak, hogy a nagy "kártyalaposztóknak" ne ez legyen a végcélja, hanem esetleg felrázni a "civilizációt" szép toleráns álmából kisebb-nagyobb veszteségekkel. Sajnos kicsi az esély erre és valószínûbb a népmilliók teljes megsemmisülése ebben a játszmában.
Ezért írtam, hogy nem vár szép jövõ gyerekeinkre, és utódainkra.
.. ha lesznek..
"Nõt dobáltak meg kõvel a migránsok egy belgrádi parkban: vétett az iszlám törvények ellen, rövidnadrágban kocogott!"
http://napimigrans.com/not-dobaltak-...gban-kocogott/
Abban teljesen igazad van, hogy ez európai (atlanti) ember tetemes része is egy érzéketlen, lelketlen, önzõ, pszichopata szardarabbá vált, de itt most nem errõl van szó, mert a "veszély" nem választja ki ezeket a szarokat, hanem a rendes embereket is negatívan érinti.
Vannak bizony vágyaik: elfoglalni az életterünket, miután jókat élõsködtek rajtunk, aztán megerõszakolni az európai nõket, mert számukra mind kurva (és ezen sem szépít az, hogy tényleg sok a kurva és azok is belekerülhetnek a szórásba, mert sajnos az erkölcsös nõk ugyanúgy veszélyben vannak).
Úgymint: gyûlölet, megvetés, ölni akarás.
Élõsködés, ingyen élés, erõszak.
Félreértés ne essék, nem általánosítok muszlimokra, az európaiak közt is sok a degenerált vadállat, de a mostani bevándorlók nagy része (tisztelet a kivételnek) egy álcázott (bár néha már nyíltan) gyûlölködõ parazita.