kék szinû. tescoban vettem
Printable View
Annál ésszerûbb telenyomni a kocsit konzervekkel és hazamenni. :)
Szerintem mindketten rosszul gondoljatok. A bajt kerulni kell. Tehat amikor mindenki ROHAMOZZA a boltokat, akkor NEM ott kell lenni, hanem barhol mashol. Ezert cuccolok most, hogy akkor ne kelljen. Esetleg a barkacsbolt johetne szoba. En pl a waxslugokat ontenem otthon, meg keszulnek egyeb modon - amit itt, most - nem irnek meg.
Ma délután bevásároltam hétvégére. Kaját. Akaratlanul is megakadt a szemem a konzerveken, hiszen elõtte ezt beszéltük. Bizony, hogy szépen horpadtak is voltak a polcon ugyanannyiért, mint a nem sérültek.. Tesznek nagy ívbe ilyen dologra, legfeljebb ahogy raktáros írta, ha szóváteszed -leselejtezik... maguknak...
Ma már megint kint voltam délelõtt egy lomos piacon.
A szerzemények:
Csatolmány 1450Csatolmány 1451Csatolmány 1452Csatolmány 1453Csatolmány 1454Csatolmány 1455
Az elsõ és a második egy nosztalgia. Csehszlovák úttörõ tõr tokkal. A harmadik és a negyedik egy szép kés. Régi és a pengéje szénacél, 2 mm vastag. Van rajta egy nyílvesszõ és egy F.DICK beütés. Semmit nem tudok errõl, de tetszett. Az utolsó egy fenõkõ készlet. Az elõtte lévõ kacorkéshez adták. "Ha a késért adsz ötszáz forintot, neked adom ezeket a köveket is..." Megvettem a kést!