:D Az eredeti sorozattal teljesen elmaradtam én is. Nem is nagyon tudom már, hogy anno hol hagytam abba. Szerintem kábé ott, hogy elkapták Negant.
Printable View
:D Az eredeti sorozattal teljesen elmaradtam én is. Nem is nagyon tudom már, hogy anno hol hagytam abba. Szerintem kábé ott, hogy elkapták Negant.
Zombik, zombik, mindenütt
"Október 4. - The Walking Dead 10 évad 16. epizódja
Október 4. - The Walking Dead - World Beyond (új sorozat, fõleg tinifõszereplõkkel)
Október 11. - Fear the Walking Dead hatodik évad."
Én állandóan mondom az asszonynak hogy nézzük, de mindig mondja hogy "most nincs kedvem". Úgyhogy van egy rakás WD epizód a gépen, de egyiket se láttuk még. Le vagyunk maradva rendesen. :hogymi:
Újra nekikezdtem, 10. évadból ma megnéztem 7 részt. Továbbra is érdekel, bár mindig mindenki csinál valami hülyeséget és abból van bajuk. Valaki dühös, bajt csinál. Valaki nem bízik a másikban, lop, bajt csinál. Valakinek gondja van, nem beszél róla, ebbõl történik probléma, tehát bajt csinál. Valaki besértõdik valami miatt, bajt csinál. Valaki segíteni akar a másiknak, de véletlenül bajt csinál. Valaki hót buta és bajt csinál.
Az ilyesmi irritálni szokott, én inkább azt bírom amikor baj történik csak úgy, aztán okosan hideg fejjel, vagy akár erõszakkal megoldják a helyzetet.
Viszont ami jó az az, hogy Negan visszatért, bõrkabát és baseball ütõ, aztán elég egyértelmûen meg akarja oldani a többiek problémáit, mert látja hogy a többiek csak töketlenkednek. :cool: :thumbup
"Véget ér a Walking Dead... Vagy mégsem?"
https://youtu.be/VtO_MqPU-Iw
Minden jó, ha vége jó. Még ha közepes vége is lesz ami elfogadható, akkor máris jobban fejezik be mint a Trónok harca. :)
2 nap alatt megnéztem a 15 részt amivel le voltam maradva. A barlangos rész lefárasztott, mert túl sötét volt, meg irritált Carol néhány részben.
Lándzsos pajzsos emberek állnak a falakon kívül, egy olyan fából készült kerítés mögött ami lángba borul, majd késõbb áttörnek rajta a zombik. Vótmá. (A faluvédõ csatajelenetrõl nagyon eszembe jutott a Trónok Harca.) :haha:
Igaz a WD-ben legalább nem volt vaksötét a csata és lehetett látni ezt meg azt. Igaz, szerintem nagyon meg lett nyirbálva a költségvetés mert leginkább azt mutatták hogy ki csapkod, nem azt hogy mit. A trancsír effekteken spóroltak. Meg mintha kivágtak volna egy jelenetet, azt amikor mindenki szétfutott a csata közepén. Az egyik percben még harcolnak, aztán vágás és már csak a hullahegyek vannak, mindenki más meg eltûnt.
Negan karakterfejlõdése jó, tetszettek a vele készült részek. A Walking Dead íróinak csak annyit kell tenniük, hogy adnak neki hõsi halált, vagy valami annyira nagyon jó cselekedetet, hogy befogadják. Vagy valami csavar is lehet benne, családra találhat, akármi. Elrontani nem lehet csak akkor ha Jaime Lannister példáján szétrombolják az eddig felépített karakterét.
Amit le kell még zárniuk az a Rick vonal. Hogy Rick halott lesz-e a végén, vagy életben marad, megtalálja Michonne és boldogan élnek majd, az mindegy, de valamilyen lezárás muszáj lenne.
Remélem ésszerûen és normálisan megírják a végét, aztán majd úgy tekinthetünk rá vissza hogy egy jó sorozat volt, amit ugyan sokan kritizáltak, viszont rendesen be lett fejezve, "nem úgy mint az a másik". :)