Nem rossz az ha olcsón hozzá tudsz jutni.
Én is rendeltem valamit 2 napja... Meglátjuk hogy mi lesz belőle.
Printable View
Ma végre megérkezett a kis aranyos... Bizony, megérkezett, és ez nem kamu! De nem ám! Ugyanis nem terepszínű, hehehe... egy XXL méretű, tényleg NEM terepszínű hanem amolyan „ranger green” Arktis B211 Mountain Smock! Használt példány, de nagyon jó állapotban levő, azt kivéve hogy az álcaháló hiányzik róla... Nos, ezt még túlélem majd valahogy, még ha csak az erőim végső megfeszítésével is! De menni fog. Van ugyanis már egy pontosan ugyanilyan smockom, azon rajta van az álcaháló is, viszont terepszínű. A mostani, az nem kamu. Azaz nem terepsznű. És ez remek, mert ezt akarom arra használni ha bemegyek valami városba. A terepszínű, az túl feltűnő volna, afféle boosting, hivalkodás, hencegés. A terepszínű az erdőbe való. Oda jó az álcaháló is. Városba ugyan mi a ráknak álcaháló... Persze, szép volna ha meglenne neki, de tulajdonképpen nem szükséglet. Viszont van egy jó szúnyoghálóm, azt beteszem a zsebébe... ferrocérium rudat már raktam bele különben is.
Imádom ezt a smockot! Rengeteg zsebe van, és hatalmas zsebek! Ez a legislegislegjobb hacuka amivel csak találkoztam valaha is az életemben!
És azért XXL-eset rendeltem, mert van egy B221-es Arktis Smockom is, ami csak XL-es. Azt felvehetem alulra, és rá a tetejére a B211-est. A B221 majdnem ugyanolyan mint a B211-es. Szóval így még több zsebem lesz, ami nem rossz dolog, és a két smock egymáson már elég szép hőszigetelést is biztosít, ami nem megvetendő előny.
Ilyen? :)
https://i.ytimg.com/vi/svrCpUdgyCg/sddefault.jpg
Ahogy olvasom ez valami svéd dzseki, kabát vagy BDU felső féle.