A tojásgyártásban volt egy köztes megálló egy csirke képében? Ha nem, akkor szerintem szabadalmaztasd a folyamatot! :D:D Az íjról nem tudsz feltenni képet? Meg a csalánsör-receptért naggyon hálás lennék, ha megosztanád!
Printable View
A tojásgyártásban volt egy köztes megálló egy csirke képében? Ha nem, akkor szerintem szabadalmaztasd a folyamatot! :D:D Az íjról nem tudsz feltenni képet? Meg a csalánsör-receptért naggyon hálás lennék, ha megosztanád!
Igen, a szomszéd csirkéje a köztes lépcsõfok a a fû és a tojás között. :)
A íjról majd lõképes állapotban teszek fel képet, egyenlõre csak a középrész, a csigák, meg a kísérleti karok vannak meg, ma megyek az esztergályoshoz tengelyeket meg tartókat esztergáltatni. A kitûzött 5000 Ft-ba belefér, a képességeit majd tesztelem.
A sör receptje:
Végy 20l vizet forrald fel!
Csalán felsõ harmadából szedj egy vájdlingra valót, (olló és kesztyû használata ajánlott) tedd a forrásban lévõ vízbe, és forrald 20 percig!
Szedd ki a csalánt, dobd el/csinálj belõle tésztát/add a tyúkoknak!
Tégy a lébe 1,5-2kg cukrot ízlés szerint!
Tégy bele 1 csomag õrölt gyömbért!
Facsard bele 2 citrom és két narancs levét!
Tégy bele borkõsavat!
Mikor kézmelegre hûlt, tégy bele felfuttatott borélesztõt!
24 órát letakarva pihentesd!
Szedd le a habját, és szûrd üvegekbe lassan, hogy ne kavarodjon fel! (Merõkanál és finomszûrõ használata ajánlott)
Zárd le az üvegeket!
Várj 48 órát!
Igyál! :beer:
Már kezdtem megijedni....:DIdézet:
Ja, és fûbõl tojást csináltam
Ebbõl kiindulva a Milka-tehén lehet John Rambo, esetleg Bear Grylls :haha: Bocs a kicsit offért, de nagyon hétfõ van...
Köszönöm a sörreceptet, hétvégén letesztelem. Még csak annyit: mennyi vízben fõzöd, s borélesztõbõl és borkénbõl mennyi kell bele?
Pakolok, a szomszed kislany ( 4 eves) jatek kozben betevedt a szobaba, meglatott 2 db elofelejtett konzervet, s megkerdezte, hogy nektek itt is van kajatok?... Csatolmány 2711Csatolmány 2712Csatolmány 2713
...nagyon király...hol vannak a sörös dobozok és a szex videók? ;)...ha már túlélés.....